Yorumları: 1,137
Konuları: 48
Rep Puanı:
264
Hocam ben de çok kararsız kaldım. Şimdi baktım da robots.txt ile kısıtlanıyor (3.550) görünüyor. Az bir rakam değil. robots.txt içindeki dissallow'ları silsem ne olur ? Faydası veya zararı olur mu ? Veya bu durum nasıl düzeltilir acaba ?
Yorumları: 982
Konuları: 131
Rep Puanı:
440
robots.txt ile kısıtlanıyor (12.321) bendede baya bir sayıya ulaştı sanırsam git gidede artıcak bunun zararı olur mu varsa önlemini nasıl alabilirim ?
Yorumları: 432
Konuları: 33
(08.11.2011, Saat: 00:39)naklow12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben de çok kararsız kaldım. Şimdi baktım da robots.txt ile kısıtlanıyor (3.550) görünüyor. Az bir rakam değil. robots.txt içindeki dissallow'ları silsem ne olur ? Faydası veya zararı olur mu ? Veya bu durum nasıl düzeltilir acaba ?
(21.11.2011, Saat: 19:37)weqale Adlı Kullanıcıdan Alıntı: robots.txt ile kısıtlanıyor (12.321) bendede baya bir sayıya ulaştı sanırsam git gidede artıcak bunun zararı olur mu varsa önlemini nasıl alabilirim ?
Eğer konularınızı robots ile kısıtlamıyorsanız sorun yaratmaz. 12.321 sayısı artmaya devam edecektir çünkü google sizin takvimi üyeleri verilen repleri vs vs işe yaramayan herşeyi indexlemeye kalkacaktır robots bunları engeller googlede saçma sapan şeylerin googlede çıkmasına engel olur.
Zaten takvimden bir gün için 250 den fazla indexleme yapıyor robots olmasa hepsi googlede
Kullanmış olduğum robots.txt fazla ekli birşey varmı yokmu karşılaştırabilirsiniz.
Kod:
Sitemap: http://forumhs.net/sitemap-index.xml
Sitemap: http://forumhs.net/misc.php?google_seo_sitemap=index
User-Agent: *
Disallow: /captcha.php
Disallow: /editpost.php
Disallow: /misc.php
Disallow: /modcp.php
Disallow: /moderation.php
Disallow: /newreply.php
Disallow: /newthread.php
Disallow: /online.php