MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Joomla - MyBB Entegresi nasıl yapılır?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Joomla Mybb entegeresi bilen varmı acaba varsa bize resimli veya videolu analtım hazırlayıp sunarmı böle bir şey cok makbule geçer bi kaç siteye baktım hiç bişi anlamadım anlatımlarından dosya vermiş adamlar indiriyon resimdeki dosya arklı verdiği dosya farklı ne olur inş bilen vardır çıkar anlatır . Üzgün
Köprü sistemi olması şartmı ''@ onurcakko'' ona göre bişeyler yapmaya çalışalım aslına bakarsan ben köprü kurulmasından yana değilim,nasılmı? mesela sub domain açıp joomla'yı kurucaksın mybb'den konu çekmek yerine kendin ekliceksin konuları bu şekilde olması bence daha mantıklıdır diyorum.
İlla entegre olsun diyorsan yapmaya çalışırız senin için.
Ya cok saol ilgilendiğin için serkan kardeş öncelikle ben fazla anlamam sizler kadar ama örnek vereyim belki daha iyi anlarsın beni şimdi mesela joomla ile mybb entegre derken tek bi üyelikten bahsediyorum tek üyelikle hem portalda hem forumda aynı üyelikle dolaşması mesela bu mkportal vbulletin felanda oluyor daha önce deneme amaçlı yapmıştım aynı çok süper uyum sağlıyorlar joomlayla mybb de aynı onlar gibi yapmak istiyom ama bilmiyorum Üzgün yane özetle tek hesapla hem portalda hem forumda portalım joomla kuracam forumuda mybb istiyorum diğer portal ve forumlar gereksiz gibi portala bakınca joomlayı iyi buluyorum foruma bakınca mybb üstüne tanımam . inş bulursunuz kardeş bi yolunu :S kolay gelsin .
Peki o zaman öncelikle MyBB 1.4 uymulu ''jfisuon'' sürümünü bulayım,sonra tedaylı olarak resimli anlatımını paylaşıma açayım,yanlız bana biraz zaman verin,malum bu aralar yeterli vakit bulamıyorum, bunun için şimdiden kusura bakmayın,ayrıca tekrar konuya dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim.
Jfusion son sürümü var //www.jfusion.org/ bu sitede ama işine yararmı bilmiyorum . diğer sitelerdede var hepsi alıntı resimli anlatım felan herkez bir birinden alıntı yapıyor kendileri emek sarfetmiyor . hem anlatımlarıda net değil o kadar . sen ne zaman müsaitsen o zaman yap zaten acele işle olan iş sorun cıkartır ne zaman müsait olursan yap ben beklerim valla geç olsun temiz olsun şimdiden saol kolay gelsin .
Çok tekinsiniz bunun için ayrıca teşekkür ederim,aynen dediğiniz gibi birisi anlatımda hata vermiş diğerleri ise hatanın farkında olmadan, denemeden,kurup test etmeden sadece resimleri farklı olmak kaydıyla sürekli zincirleme gibi, biri birine,öbürü diğerine aktarıp gitmiş.
Halbuki bu tür konular bir çok kişinin işine yarıcakken,hata paylaşımı haline gelmiş.neyse o zaman anlaştık sizinde dediğiniz gibi geç olsun, güç olsun,ama temiz olsun diyerek bende haber bekleyin diyorum,konuyu açtığım an,toplu mail ile duyuru yollarım ben.
Tamam çok sağol bekleyeceğiz .
Sayfalar: 1 2