Yorumları: 9,547
Konuları: 713
Rep Puanı:
2,002
19.02.2010, Saat: 02:07
Köprü sistemi olması şartmı ''@ onurcakko'' ona göre bişeyler yapmaya çalışalım aslına bakarsan ben köprü kurulmasından yana değilim,nasılmı? mesela sub domain açıp joomla'yı kurucaksın mybb'den konu çekmek yerine kendin ekliceksin konuları bu şekilde olması bence daha mantıklıdır diyorum.
İlla entegre olsun diyorsan yapmaya çalışırız senin için.
Rep Puanı:
2,002
Peki o zaman öncelikle MyBB 1.4 uymulu ''jfisuon'' sürümünü bulayım,sonra tedaylı olarak resimli anlatımını paylaşıma açayım,yanlız bana biraz zaman verin,malum bu aralar yeterli vakit bulamıyorum, bunun için şimdiden kusura bakmayın,ayrıca tekrar konuya dönüş yaptığınız için ben teşekkür ederim.
Yorumları: 1,045
Konuları: 63
Rep Puanı:
65
Jfusion son sürümü var //www.jfusion.org/ bu sitede ama işine yararmı bilmiyorum . diğer sitelerdede var hepsi alıntı resimli anlatım felan herkez bir birinden alıntı yapıyor kendileri emek sarfetmiyor . hem anlatımlarıda net değil o kadar . sen ne zaman müsaitsen o zaman yap zaten acele işle olan iş sorun cıkartır ne zaman müsait olursan yap ben beklerim valla geç olsun temiz olsun şimdiden saol kolay gelsin .
Rep Puanı:
2,002
Çok tekinsiniz bunun için ayrıca teşekkür ederim,aynen dediğiniz gibi birisi anlatımda hata vermiş diğerleri ise hatanın farkında olmadan, denemeden,kurup test etmeden sadece resimleri farklı olmak kaydıyla sürekli zincirleme gibi, biri birine,öbürü diğerine aktarıp gitmiş.
Halbuki bu tür konular bir çok kişinin işine yarıcakken,hata paylaşımı haline gelmiş.neyse o zaman anlaştık sizinde dediğiniz gibi geç olsun, güç olsun,ama temiz olsun diyerek bende haber bekleyin diyorum,konuyu açtığım an,toplu mail ile duyuru yollarım ben.
Yorumları: 1,045
Konuları: 63
Rep Puanı:
65
Tamam çok sağol bekleyeceğiz .