03.01.2012, Saat: 04:01
Hocam MC-TR'de kullanılan eklenti, lex yapımı, eklentiyi bir güzel editledim ve o şekilde kullanmaya başladım.
Ayrıca kupanın yaptığı ile lex'in yaptığı etiket sistemlerini birleştirmeyi başardım, sanırım yılbaşı bombaları arasında vb stil etiket sistemi ile büyük bir eksikliği gidereceğim..
Kupanın etiket sistemi indexlenmiyor + büyük ve küçük harf ayrımı yaparak aynı kelimeleri ayrı ayrı etiketliyordu.
lex'in etiket sistemi indexleniyor fakat çok aşırı spam yapıyordu ve sitemap özelliğide yoktu.
Sonuç olarak 2 eklentiyi birleştirince ortaya çok farklı büyük bir seo dostu etiket sistemi çıktı..
Çok yakında, sadece sabırla bekleyin..
Konu => MyBB Güvenlik Önlemleri Bölümüne Taşınmıştır..
Ayrıca kupanın yaptığı ile lex'in yaptığı etiket sistemlerini birleştirmeyi başardım, sanırım yılbaşı bombaları arasında vb stil etiket sistemi ile büyük bir eksikliği gidereceğim..
Kupanın etiket sistemi indexlenmiyor + büyük ve küçük harf ayrımı yaparak aynı kelimeleri ayrı ayrı etiketliyordu.
lex'in etiket sistemi indexleniyor fakat çok aşırı spam yapıyordu ve sitemap özelliğide yoktu.
Sonuç olarak 2 eklentiyi birleştirince ortaya çok farklı büyük bir seo dostu etiket sistemi çıktı..
Çok yakında, sadece sabırla bekleyin..
Konu => MyBB Güvenlik Önlemleri Bölümüne Taşınmıştır..
MyBB.Com.TR XpSerkan.Com FB.Com/XpSerkan
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)