30.11.2011, Saat: 08:50
MyBB 1.6.5 Güncellemesi Yapınca Eklentilerin Bazıları Çalışmıyor , Neden?
MyBB 1.6.5 güncelleme işleminden sonra çalışmayan eklentileriniz olursa anlayın ki değişen eklenti sisteminden nasibini almış yani eklentinizin eğer yeni bir sürümü varsa onu kurarak bu sorunu çözebilirsiniz, eğer yoksa yeni sürümünün çıkmasını bekleyeceksiniz..
Eklentinin yeni sürümü olup olmadığını nasıl anlarım ?
Ekran görüntüsüne bakarak bunun cevabını kolaylıkla öğrenebilirsiniz..
Peki eklentinin yeni sürümü henüz yoksa ne yapabilirim ?
Eklenti sistemi hakkında değişen kod yapısı için ilgili konuya şuradan ulaşabilirsiniz.
Konuda anlatılanları uygulayarak eğer php bilginiz varsa çalışmayan eklentilerinizi onarabilirsiniz yada yeni sürümlerinin çıkmasını beklemeniz gerekiyor..
Örnek olarak Teşekkür Et Plugin çalışmıyordu, hemen baktım yeni sürümü yayınlanmış indirip türkçeye çevirdim ve 1.6.5 sürümünde sorunsuz olarak çalışıyor..
MyBB 1.6.5 güncelleme işleminden sonra çalışmayan eklentileriniz olursa anlayın ki değişen eklenti sisteminden nasibini almış yani eklentinizin eğer yeni bir sürümü varsa onu kurarak bu sorunu çözebilirsiniz, eğer yoksa yeni sürümünün çıkmasını bekleyeceksiniz..
Eklentinin yeni sürümü olup olmadığını nasıl anlarım ?
Ekran görüntüsüne bakarak bunun cevabını kolaylıkla öğrenebilirsiniz..
Peki eklentinin yeni sürümü henüz yoksa ne yapabilirim ?
Eklenti sistemi hakkında değişen kod yapısı için ilgili konuya şuradan ulaşabilirsiniz.
Kod:
http://community.mybb.com/thread-106729.html
Konuda anlatılanları uygulayarak eğer php bilginiz varsa çalışmayan eklentilerinizi onarabilirsiniz yada yeni sürümlerinin çıkmasını beklemeniz gerekiyor..
Örnek olarak Teşekkür Et Plugin çalışmıyordu, hemen baktım yeni sürümü yayınlanmış indirip türkçeye çevirdim ve 1.6.5 sürümünde sorunsuz olarak çalışıyor..
MyBB.Com.TR XpSerkan.Com FB.Com/XpSerkan
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)