Mybb Hakkında Soru ve Sorunlarız, Yardım ve Destek için MybbDepo external Adresini Ziyaret Ediniz.
Sponsor Reklam

duyuru Güncel Duyurular!
Güncel MyBB Dökümanları.. Güncel + Orijinal MyBB Sürümleri..
bilgi mybb

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
[1.6] Footer çizdim nasıl kodlayabilirim ?
#1
Arkadaşlar şöyle bir footer çizdim arkaplanını yaptım istediğim şekilde kodladım ama gerisini yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Utangaç

footer.png?t=1306059532
Ara
#2
eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Ara
#3
Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Ara
#4
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...

Vayy,cok sağol valla. Arkadaşta asp ile kodlamaya çalışıyordu. Gülümseme

HTML ile yapacağını biliyor ancak hangi kodun nasıl yapılacagını bilmiyor.
Ara
#5
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme
Ara
#6
(22.05.2011, Saat: 14:15)4KDOG4N Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme

Tmm KabuL Ediyorum Biraz Mantıksız Cevap OLdu Sırıtmak Forumda Başka Footer Var aL EditLe .. YönLendirme KodLarı <a href = " "> bi de yazı tipi kodları ..
Ara
#7
(22.05.2011, Saat: 14:33)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22.05.2011, Saat: 14:15)4KDOG4N Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme

Tmm KabuL Ediyorum Biraz Mantıksız Cevap OLdu Sırıtmak Forumda Başka Footer Var aL EditLe .. YönLendirme KodLarı <a href = " "> bi de yazı tipi kodları ..

Valla öylede içime sinmez özgün olsun. Gülümseme
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Genel Bakışın Köşelerini Nasıl Ovalleştirebilirim ? cacabal22 1 4,408 25.04.2012, Saat: 20:05
Son Yorum: S.G



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
© 2009-2019 MyBB.Com.TR Internet Hizmetleri, MyBBGrup.Com Alt Kuruluşudur.

Web sitemiz dahilindeki tüm sayfalar, bu sayfaları gösteren tüm ekranlar ve içerdiği her türlü bilgi ve bağlı materyal, yerleşim ve öğeler, (çözüm ortaklarının logoları ve yasal hakları hariç) MyBB.Com.TR'ye aittir.
Yazılı izin olmaksızın ve kaynak belirtilmedikçe, (Kaynak göstererek alıntı yapılabilir.) kopyalanamaz ya da yayınlanamaz. MyBB.Com.TR sitesindeki içerik-ler 5070 sayılı kanun kapsamında dijital zaman damgasıyla ve DMCA tarafından korunmaktadır.
Tüm hakları, (insafiyet ile) saklıdır.
teknoloji forumu , haber