19.11.2011, Saat: 15:28
Sponsor Reklam |
Güncel MyBB Dökümanları.. | Güncel + Orijinal MyBB Sürümleri.. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Oyla:
Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
[Öneri] Grup Terfileri ve Promosyon Sistemi
|
24.11.2011, Saat: 11:19
Olmuyor yapamıyorum. Denyirom deniyorm olmuyor biriniz video çekip hotfileye upload edsin nooolur yaw noolr
14.01.2012, Saat: 15:54
Arkadaşlar bendede olmuyordu baya bi denedikten sonra başardım bu bilgiyide hiç bi yerde bulamadim
![]() Birincisi: Terfi olcak kişi mukakkak online olmalıdır. Benim gibi bir sürü ayar yapıp adam lvl atlamıyo diye darlanmayın ![]() İkincisi: Diyelimki 4 tane terfi sistemi yaptiniz. İlk kayıt olanlar üye diye gecsin siz onlarin sadece 50mesaj arayla üye1(50) üye2(100) üye3(150) üye4(200) olmasını istiyorsuz. yada isterseniz gün'de ekleyebilirsiniz. ilk terfi sistemini olusturuyoruz diyelimki terfi 1 Standart Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI VEYA TERFI ETMESINI İSTEDIĞINIZ GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye> yaziyoruz Yeni Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI GRUBUNDAN, OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNUZ VEYA TERFI EDILMESINI ISTEDIĞINIZ GEREKLI GRUBU SEÇINIZ. burada üye1 önemli olan bundan sonrasi ikinci terfi sistemini olusturuyoruz diyelimki terfi 2 Standart Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI VEYA TERFI ETMESINI İSTEDIĞINIZ GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye1> yaziyoruz Yeni Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI GRUBUNDAN, OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNUZ VEYA TERFI EDILMESINI ISTEDIĞINIZ GEREKLI GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye2> yaziyoruz üçüncü terfi sistemini olusturuyoruz diyelimki terfi 3 Standart Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI VEYA TERFI ETMESINI İSTEDIĞINIZ GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye2> yaziyoruz Yeni Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI GRUBUNDAN, OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNUZ VEYA TERFI EDILMESINI ISTEDIĞINIZ GEREKLI GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye3> yaziyoruz dördüncü terfi sistemini olusturuyoruz diyelimki terfi 4 Standart Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI VEYA TERFI ETMESINI İSTEDIĞINIZ GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye3> yaziyoruz Yeni Kullanıcı Grubu * STANDART KULLANICI GRUBUNDAN, OLUŞTURMUŞ OLDUĞUNUZ VEYA TERFI EDILMESINI ISTEDIĞINIZ GEREKLI GRUBU SEÇINIZ. buraya <üye4> yaziyoruz Demem oki benim gibi 5 saat ugrasip hepsini üye >> üye1 üye >> üye2 üye >> üye3 üye >> üye4 şeklinde YAPMAYIN konuda anlatılan herseyi yapsaniz bile terfi sistemi calismiyor. Ama arkadaşın anlatigi gibi sadece pasifden >> aktife yapinca calisiyor. Yani tek terfi grubu olunca. Sıkınti birden fazla terfi grubu olusturunca cikiyor ![]() üye >> üye1 üye1 >> üye2 üye2 >> üye3 üye3 >> üye4 Üsstede anlattığım üzere terfileri şu şekilde ayarlarsanız hiç bi sıkıntı çekmezseniz ![]()
05.04.2012, Saat: 00:07
Hocam * koydum takip ediyorum fakat kendini yenilemiyor
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
![]() |
[Bilgi] Düzeltilen Çeviri Hatası ile Grup İzinleri Hakkında - [Önemli + Genel] | S.G | 3 | 6,796 |
19.02.2012, Saat: 22:55 Son Yorum: S.G |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi