25.12.2010, Saat: 19:00
MyBB Admin Paneli Teması - Seri 2 - Blackinci
Temanın ismi: Blackinci Admin Paneli Teması Seri 2
Temanın Yapımcısı: Blackinci
Tema Uyumluluk: MyBB-1.6
Tema Açıklaması: Blackinci ustamızın hazırlamış olduğu çok hoş bir admin paneli teması
Blackinci Demiş ki:
Merhaba MyBB kullanıcıları öncelikle hepinizin bayramını kutlarım sadece mybb kullanıcılarının değil herkesin bayramı mübarek olsun mybb için daha önce 3. Seri Temasıyla takım olarak bir admin paneli teması yapmıştım buda admin panelinin 2. seri teması biraz kendimce renklendirdim çok fazla değiştirmek istemedim çünki admin paneline adminlik yapan kişi çok fazla alışkın oluyor ve değişiklik biraz zor geliyor bu yüzden çok fazla değişiklik yapmadım fakat yinede beğeniceğinizden eminim
Temanın Kurulumu:
1-) Admin styles styles klasörünün içine tema klasörünü yollayın.
2-) Admin Panelinden temayı aktif ederek kullanabilirsiniz.
Tema Önizlemeleri:
(Blackinci Admin Paneli Teması Seri 2)
Temanın ismi: Blackinci Admin Paneli Teması Seri 2
Temanın Yapımcısı: Blackinci
Tema Uyumluluk: MyBB-1.6
Tema Açıklaması: Blackinci ustamızın hazırlamış olduğu çok hoş bir admin paneli teması
Blackinci Demiş ki:
Merhaba MyBB kullanıcıları öncelikle hepinizin bayramını kutlarım sadece mybb kullanıcılarının değil herkesin bayramı mübarek olsun mybb için daha önce 3. Seri Temasıyla takım olarak bir admin paneli teması yapmıştım buda admin panelinin 2. seri teması biraz kendimce renklendirdim çok fazla değiştirmek istemedim çünki admin paneline adminlik yapan kişi çok fazla alışkın oluyor ve değişiklik biraz zor geliyor bu yüzden çok fazla değişiklik yapmadım fakat yinede beğeniceğinizden eminim
Temanın Kurulumu:
1-) Admin styles styles klasörünün içine tema klasörünü yollayın.
2-) Admin Panelinden temayı aktif ederek kullanabilirsiniz.
Tema Önizlemeleri: