05.06.2014, Saat: 17:35
MyBB için Konu Sonrası (ilk mesajdan sonra) vBulletin Stil Reklam Alanı Eklentisi
Eklentinin ismi: Konu Sonrası vB Stil Reklam Plugin
Eklentinin Yapımcısı: XpSerkan
Eklentinin Versiyonu: v1.0
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.6.x
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: Eklenti her sayfada, ilk mesajdan sonra reklam eklemenizi sağlar.
Eklenti benzerleri mevcut ancak, MCTR için ek bir reklam alanı ihtiyacımız olduğundan dolayı böyle bir çalışma yapma gereği duydum ve yapmışken paylaşalım dedik, belki bizim gibi başkalarınında ek reklam alanına ihitiyacı vardır diye düşündüm..
Eklentinin Kurulumu:
1)- Ekteki dosyayı .rar'dan çıkarın.
2)- ''FTP-Upload'' klasörün içindeki dosyayı, forumun kurulu olduğu dizine , (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Admin paneli Eklenti Yönetiminden Aktif Edin.
4)- Son olarak, eklentinin ayarlarını yapıyor ve kullanmaya başlıyorsunuz.
Not: Bazı sitelerin temaları default dışı kodlandığı için eklenti fonksiyon kodunu temanıza eklemeyebilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları uygulayınız..
Kullandığınız temanın / postbit ve postbit_classic şablonlarında en sona şu kodu ekleyin:
Ekran Görüntüleri:
Eklentinin ismi: Konu Sonrası vB Stil Reklam Plugin
Eklentinin Yapımcısı: XpSerkan
Eklentinin Versiyonu: v1.0
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.6.x
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Eklentinin Açıklaması: Eklenti her sayfada, ilk mesajdan sonra reklam eklemenizi sağlar.
Eklenti benzerleri mevcut ancak, MCTR için ek bir reklam alanı ihtiyacımız olduğundan dolayı böyle bir çalışma yapma gereği duydum ve yapmışken paylaşalım dedik, belki bizim gibi başkalarınında ek reklam alanına ihitiyacı vardır diye düşündüm..
Eklentinin Kurulumu:
1)- Ekteki dosyayı .rar'dan çıkarın.
2)- ''FTP-Upload'' klasörün içindeki dosyayı, forumun kurulu olduğu dizine , (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Admin paneli Eklenti Yönetiminden Aktif Edin.
4)- Son olarak, eklentinin ayarlarını yapıyor ve kullanmaya başlıyorsunuz.
Not: Bazı sitelerin temaları default dışı kodlandığı için eklenti fonksiyon kodunu temanıza eklemeyebilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları uygulayınız..
Kullandığınız temanın / postbit ve postbit_classic şablonlarında en sona şu kodu ekleyin:
PHP Kod:
{$post['xs_post_reklam']}
Ekran Görüntüleri:
MyBB.Com.TR XpSerkan.Com FB.Com/XpSerkan
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)
Google: +MyBBGrup FaceBook: #MyBBGrup Twitter: @MyBBGrup YouTube: ►MyBBGrup
MyBB Destek MyBB Tema MyBB Eklenti MyBB Seo
≧◔◡◔≦ I Love You MyBB (>‿♥)