18.01.2012, Saat: 02:34
MyBB için Simple PostImage Resim Upload Servisini Egtegre Etmek
Eklenti ismi: Simple PostImage Resim Upload Modu
Eklenti Yapımcısı: PostImage.org
Geliştirme: xpserkan
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Versiyonu: 1.0
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.6.x
Eklenti Açıklaması: Eklenti uzun zaman önce yapılmış fakat haberimiz olmadığı için paylaşımıda geç oldu. ''imageshack'' için çalışma yaparken tesadüf bulup serkan abiye ulaştırdım ve hızlı cevap ile mesaj düzenlemede çıkması için bir kaç ayar çektirdim. Orjinal paketinde hızlı cevap ve mesaj düzenleme için ekleme yoktu onuda biz sağlayıp kullanabiler hale getirdik..
Dileğen kaynak adresten orjinal + türkçesini indirip manuel olarak bu işlemi yapabilir, fakat üste belirttiğim gibi ondaki eksik yapılmış siz ekteki dosyaları gönül rahatlığı ile indirip sitenize yükleyin ve kullanın..
Özellikler:
Eklenti Kurulumu:
1)- Ekten indirmiş olduğunuz dosyayı rar'dan çıkarın.
2)- ''FTP-Upload'' klasörünün içindeki dosyaları forumunuzun kurulu olduğu (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Değiştirilsin mi sorusuna EVET deyin.
4)- Başka hiçbir işlem yapmanıza gerek yoktur..
Ekran Görüntüsü:
Kaynak:
Not: Resim boyutunu kendisi otomatik olarak ayarlıyor ve ne yazık ki bunun hiçbir ayarı yoktur, bu sebepten dolayı konuda resim boyutu hakkında yardım istemeyiniz..
Rar Şifresi: mybb.com.tr
Eklenti ismi: Simple PostImage Resim Upload Modu
Eklenti Yapımcısı: PostImage.org
Geliştirme: xpserkan
Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli
Eklenti Versiyonu: 1.0
Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz
Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.6.x
Eklenti Açıklaması: Eklenti uzun zaman önce yapılmış fakat haberimiz olmadığı için paylaşımıda geç oldu. ''imageshack'' için çalışma yaparken tesadüf bulup serkan abiye ulaştırdım ve hızlı cevap ile mesaj düzenlemede çıkması için bir kaç ayar çektirdim. Orjinal paketinde hızlı cevap ve mesaj düzenleme için ekleme yoktu onuda biz sağlayıp kullanabiler hale getirdik..
Dileğen kaynak adresten orjinal + türkçesini indirip manuel olarak bu işlemi yapabilir, fakat üste belirttiğim gibi ondaki eksik yapılmış siz ekteki dosyaları gönül rahatlığı ile indirip sitenize yükleyin ve kullanın..
Özellikler:
- Yeni konu açarken kullanabilirsiniz.
Yeni/gelişmiş yorum yazarken kullanabilirsiniz.
Hızlı cevap editöründe kullanabilirsiniz.
Konu ve mesaj düzenlerken kullanabilirsiniz.
Resimleri otomatik olarak boyutlandırır ve tıklanınca ayrı sekmede tam ekran olarak açar.
Eklenti Kurulumu:
1)- Ekten indirmiş olduğunuz dosyayı rar'dan çıkarın.
2)- ''FTP-Upload'' klasörünün içindeki dosyaları forumunuzun kurulu olduğu (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Değiştirilsin mi sorusuna EVET deyin.
4)- Başka hiçbir işlem yapmanıza gerek yoktur..
Ekran Görüntüsü:
Kaynak:
Kod:
http://www.postimage.org/mod.php
Not: Resim boyutunu kendisi otomatik olarak ayarlıyor ve ne yazık ki bunun hiçbir ayarı yoktur, bu sebepten dolayı konuda resim boyutu hakkında yardım istemeyiniz..
Rar Şifresi: mybb.com.tr