MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Simple PostImage Resim Upload - [Entegre Modifikasyon]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB için Simple PostImage Resim Upload Servisini Egtegre Etmek
Eklenti-Plugin Eklenti ismi: Simple PostImage Resim Upload Modu
Yapımcı Eklenti Yapımcısı: PostImage.org
Çevirmen Geliştirme: xpserkan
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Versiyon-Saat Eklenti Versiyonu: 1.0
Araç-Test Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.6.x
Açıklama-Detay Eklenti Açıklaması: Eklenti uzun zaman önce yapılmış fakat haberimiz olmadığı için paylaşımıda geç oldu. ''imageshack'' için çalışma yaparken tesadüf bulup serkan abiye ulaştırdım ve hızlı cevap ile mesaj düzenlemede çıkması için bir kaç ayar çektirdim. Orjinal paketinde hızlı cevap ve mesaj düzenleme için ekleme yoktu onuda biz sağlayıp kullanabiler hale getirdik..
Dileğen kaynak adresten orjinal + türkçesini indirip manuel olarak bu işlemi yapabilir, fakat üste belirttiğim gibi ondaki eksik yapılmış siz ekteki dosyaları gönül rahatlığı ile indirip sitenize yükleyin ve kullanın..

Açıklama-Detay Özellikler:
  • ok Yeni konu açarken kullanabilirsiniz.
    ok Yeni/gelişmiş yorum yazarken kullanabilirsiniz.
    ok Hızlı cevap editöründe kullanabilirsiniz.
    ok Konu ve mesaj düzenlerken kullanabilirsiniz.
    ok Resimleri otomatik olarak boyutlandırır ve tıklanınca ayrı sekmede tam ekran olarak açar.

Kurulum-İnstall-Paket Eklenti Kurulumu:
1)- Ekten indirmiş olduğunuz dosyayı rar'dan çıkarın.
2)- ''FTP-Upload'' klasörünün içindeki dosyaları forumunuzun kurulu olduğu (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin.
3)- Değiştirilsin mi sorusuna EVET deyin.
4)- Başka hiçbir işlem yapmanıza gerek yoktur..

Resim-Grafik Ekran Görüntüsü:
08196791874344201199.png
78659917636923604537.png
96609778093041596224.png
45872459967219665532.png
99799397052497116812.png

Kaynak:
Kod:
http://www.postimage.org/mod.php

Makale-Not Not: Resim boyutunu kendisi otomatik olarak ayarlıyor ve ne yazık ki bunun hiçbir ayarı yoktur, bu sebepten dolayı konuda resim boyutu hakkında yardım istemeyiniz..

Rar Şifresi: mybb.com.tr
Elinize Saglık TAM Aradıgım gibi iki saat başka sitelerle ugraşmak yok direk konu açarken up la resimleri.
süpersiniz resimler kalıcı olarak kalır inş sitede tşkler mybb için olmazsa olmaz bir eklenti olmuş.
Rica ederim arkadaşlar, bu arada PostImage.org sitesi bildiğim kadar ile sağlam bi site ve resimlerde sanırım en az 2 kadar barınıyor. Zaten PostImage.org sitesinin kullanım sözleşmesinde bununla ilgili bazı maddeler mevcut..
imageshack enlentisi  mybb ye yapılamıyormu? vbuletin bir site yapmış çok güzel.
merhaba arkadaşlar bende kurdum. resim yükleniyor sonra 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. nasıl kaldırabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum.