MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Link Yapısını Değiştirmek İstiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Googleseo 1.6.1 serisini kullanıyorum 62 çıkmış. Seo ilk kurduğumda linkleri yaptım geçtim fakat şimdi değiştirmek istiyorum. Bunlarla ilgili bir kaç sorum var. Cevaplarsanız sevinirim...

Örnek bi link vereyim;

Kod:
http://www.alemcigenclik.net/konu-forum-kurallari-2119.html

konu yazan yeri kaldırcam orayı kaldırmayı biliyorum fakat konuların id'sini nasıl kaldırcağımı bilmiyorum "2119" yazan kısmı nasıl kaldırabilirim ?

Ayrıca seo'yu toptan kaldırınca sitemap'lerim siliniyor mu ? Ya da link yapsısı değişince eski olanları google seo kendisi düzenliyor mu ?

Şuan 163.000 indexim var bunları yönlendirme yapmam lazım. htaccess nasıl düzenlemeliyim ki google da mevcut linklerim kırılmasın.

43107 konum.
53547 mesaj.
7702 üyem var. (üye id'lerin gözükmesinide kaldırcam)

Bir haftada full sitemap hazırlamam bilgisayarı hiç kapatmadan 9-10gün kadar sürüyor. "gsitecrawler" programı ile. Daha hızlı bir program varsa tavsiyelerinizi alabilirim =))

Bu hazırladığım sitemapin tamamını google'a 15gün kadarlık bir sürede aldırabilirim. Yani aşağı yukarı bir aylık bir yönlendirme yapmam lazım eski linkleri sonrasında yeni linklerim meydana çıkacaktır Göz Kırp
Forum id kaldıramazsın, böyle bir şey maalesef mümkün değil...

Ayrıca siteniz küçük bir site değil link yapısını değiştirmeniz durumunda kaybınız google kaybınız olur, yeni sitemap düzenleyip ona yönlendirmekse, evet o da çok meşakatli Gülümseme
konu id'si kaldırılabilir. bu mümkün Göz Kırp bir ay boyunca pc açık kaldığı takdirde bir sorun olmaz programlar gerekli yerleri halldecektir zaten =) eğer yönlendirme yapmazsam tüm linkler iptal olcak site ruh gibi olcak yönlendirme yapmam lazım buda mümkün =))
Evet pardon başka bişi ile karıştırdım Dil Çıkaran
Konu çakışması engelle gibi bir seçenek vardır seo ayarlarında. Onu kaldırın. Yönlendirmeye gelirsek sanırım sitede verilmişti bu ders. Biraz arama yapmanız gerekicek. Sitemap sorunu ise google seo nun kendi sitemapi zaten var. Bunu google webmastere ekleyin.
forum + konu ıd numalarını url yapısından kaldıracak olursanız eğer indexleriniz kırılır bilginize..

Kaldırmak için seo eklentisini komple kapatıp/kaldırın ve resimli anlatım konusuna bakarak harfiyen uygulayıp kurulumu tekrar yapın istediğiniz olacaktır..



indexlerimin kırılcağını biliyorum fakat yönlendirme yapamaz mıyız benim merak ettiğim nokta bu ?
Sayfalar: 1 2