MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Serisi mi ? Pro Paket Serisi mi ? - [Anket]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Öncelikle gerekli olan bu anket için teşekkürler.
Bende Pro paket taraftarıyım.
Kısaca açıklayacak olursam; Benim mybb ile tanışmam tamamen tesadüf eseri oldu bir islami forum var idi ve en büyük sıkıntıda tema idi. Tema ararken denk geldiğim ve hakikatten çok begendigim Mybb islami temasını kullanmak için mevcut olan forum sitesini mybb cevirmek yerine 0 dna kurulum yaptım ve Mybb den memnun kaldım.
Pro pakette ise bir çok ihtiyac duyulan eklenti ve düzenlemenin hazır halde olması hem zamandan tasarruf etmemizi sağlıyor hemde eksik gördüklerimizi belirterek bir üst sürümde onlarında olmasını sağlayabiliyoruz.
Çekincem ise şudur olurda yarın bir gün biz pro paketi devam ettirmekten vazgeçtik yeni çıkacak sürümler için pro paket olmayacak denmesi bu durumda pro paketten orjinal pakete geçiş yaptıgımız bir proplem yaşarmıyız?
Pro paket yeterince iyi değil. Biraz daha üzerine gidilseydi daha güzel bir çalışma olabilirdi Hmmm
(15.12.2011, Saat: 15:51)AloneBoss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pro paket yeterince iyi değil. Biraz daha üzerine gidilseydi daha güzel bir çalışma olabilirdi Hmmm

Hiç Pro Paket Kurulu Bir Foruma Sahip Oldunuzmu Eğer Olmadıysanız Lütfen Yorumunuzu Silin !!!
Tabiki pro paket özelliklerini şimdi burada oturup saymaya gerek yok mybb orjinal paketten bir özellik bile fazla olması benim fikrimin pro paket yönünde olması için yeterli bir sebep.
pro paket derim başka bir şey demem bu kadar kolay,güvenlikten yana çok iyi aynı zamanda diğer scriplere hem görsellik vede hem işlevsellik olarak 10 basar

ALLAH yapanlardan razı olsun bunu bilir bunu söylerim.
pro v3 için kesin bi çıkış tarihi varmı ? Gülümseme
Xpßß serisi ne zaman Cıkıyor Dil Çıkaran Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12