MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Admin güvenliği hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ustalar Merhaba,

Bir site sahibi veya yetkilileri için uyulması gereken kurallar nelerdir?

Mesela en basitinden, log out çıkışı yapmak veya kişisel bilgisayarımızı kötü niyetli insanlara karşı korumak gibi bunlar benim aklıma gelenler gelmeyenler için fikirlerinizi bekliyorum.
Coocike güvenliği diyorsunuz.. cookie ve Çerezlerden maalesef siteler hackleniyor...

Yöntemler Şunlar;

-MD5 Sahte Şirfeleme yi Öğrenin

-Botları htacces ile engelleyin

Config ve Datbase dosyasını Htacces ile indexe yönlendirim hada kendineze Yasal Uyarı indexi hazırlayıp index.html şeklinde kayıt edip roota atarsınız ve index.php yerine index.html ye yönlendirirsiniz....
(10.12.2011, Saat: 23:03)Berat ALDIRMAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Coocike güvenliği diyorsunuz.. cookie ve Çerezlerden maalesef siteler hackleniyor...

Yöntemler Şunlar;

-MD5 Sahte Şirfeleme yi Öğrenin

-Botları htacces ile engelleyin

Config ve Datbase dosyasını Htacces ile indexe yönlendirim hada kendineze Yasal Uyarı indexi hazırlayıp index.html şeklinde kayıt edip roota atarsınız ve index.php yerine index.html ye yönlendirirsiniz....

çok teşekkür ederim mbunları öğrenmek için bir kaynak var mı acaba?
md5 bilmiyorum ama mybb.com.tr deki güvenlik forumlarında yönlendirme kodlarını bulabilrisiniz...
Teşekkürler.