MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: İşBank Adına Gelen Sahte Mail - [DİKKAT !]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,

Az önce bana gelen mailleri kontrol ederken, TR İşBanka'sının mail adresi ile gelen postaya bakayım dedim. Fakat her ne kadar gönderen adres işbankası olsada gelen linke tıklayınca sahte olduğu ortaya çıkmakta..

Ekran görüntüsüne bakın anlarsınız..

02764730323460538785.png

Linke tıklanınca açılan/gidilen sayfa..

71873927607427818516.png

Müşteri No + Paralo girin diyor...!

Arkadaşlar artık günümüzde teklonoji o kadar çok büyümüş ki herşey yapılabiliyor, eğer sizede böyle mailler geliyorsa işlem yapmadan önce gidilen adrese lütfen dikkat edin..

Hesabınıza erişim sağlandığı vakit artık neler olacağını sizler daha iyi biliyorsunuz..

Uyarması benden, tedbir sizden...
Bilgilendirme için teşekkürler...
Yuhh arkadaş millet hep çakal olmuş... Sinirli-Kızgın iş bankasına haber vermek lazım aslında işlem yapsınlar.. Kim bilir kaç kişiye bu mail gitti, belkide yutanlar bile olmuştur.. :S
bilgilendirme için Teşekkürle hocam
sağol serkan abi vallaha yani ne yalan söyleyim buna ilk tıklayanlardan biri ben olabilirdim neden dersen işk bankasının adresini vermesi dolayısıyla ben senin gibi dikkatli olamazdım valla alttaki linkin yoluna genelde hiç bakmıyom ama belliki işe çok yarıyor
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bildiğimiz üzere isbank.com.tr adresinde SSL Security var. VeriSign kullanıyorlar. Benim bu sistem hakkında bildiğim sizin o site sayfasında yaptığınız, yapacağınız, tıkladığınız, tıklayacağınız hertürlü bilgi, veri vs. iletileceği yere şifrelenerek iletilir bu da o şifreleme yönteminin bir parçası.Hotmailin https yönlendirmeleride bu şekilde. Zaten mailde [email protected] den gelmiş.

@Nigdeli Adreslere iyi bak, is bankasinin giris adresi:

Kod:
https://www.isbank.com.tr/Internet/
Sayfalar: 1 2 3