MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1.6.5 Güncellemede Sorun ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar az önce sitemi 1.6.5'e güncelledim fakat güncelleme başarı olmasına rağmen şu sorunla karşılaştım neden kaynaklanıyor olabilir sizce aşağıdaki resimden bakabilirsiniz. admin paneli açılıyor fakat forum açılmıyor..

82407311490985296474.png

Siteyede girerek bakabilirsiniz.

Site adı :
Kod:
www.virane-lady.com/forum

bi ilgilenirseniz çok sevinirim yardımcı olacak bir arkadaş cevap versin lütfen site şuanda kapalı durumda.. yardım edecek arkadaşa şimdiden teşekkür ederim..
İndex.php dosyasının yüklü olup olmadığını kontrol ediniz, yada varsa eğer index.php dosyasını silip orjinalini yeniden yüklemeyi deneyiniz..
güncellemeyi yapmadan bazı dosyaları yedeklemiştim bunun içinde index.php de vardı ve demeniz üstüne yeniden attım ama yine aynı degisen bir şey yok arkadaşım
.hatccess dosyasını silin bakalım düzelecek mi ?
onuda sildim yine aynı kardeş :S
Hocam full yedeğiniz var mı ? veritabanı dahil olmak üzere eğer full yedeğiniz varsa, yedeği geri yükleyin. Daha sonra bilgilerinizi bana pm ile yollayın , güncelleme yapayım sitenizi..
(04.12.2011, Saat: 03:05)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam full yedeğiniz var mı ? veritabanı dahil olmak üzere eğer full yedeğiniz varsa, yedeği geri yükleyin. Daha sonra bilgilerinizi bana pm ile yollayın , güncelleme yapayım sitenizi..

Var kardeş yalnız host firmam suan pleskleri kullandırtmıyor.. eskiden plesk bizdeydi anında geri yükleme yapabiliyorduk.. şuan destek talebinden geri yüklemelerini isteyeceğim geri yükleme olduğu gibi sana pm ile yazacağım umarım hemen yüklerler yedeği.. ilgin için teşekkürler kardeş.
Sayfalar: 1 2 3 4 5