Üstadlar Merhaba.
mybb ile forum kuracağım fakat çevreden bu tür forum araçlarında güvenlik açıkları bulunduğundan filan bahsetti bunları görünce düşünmeye başladım, yarın birgün forumumuz olursa bu tür açıklar soruna neden olur mu?
kod bilgim yok bu işlerde yeniyim ne dersiniz beyler?
iyce araştırırsanız bedava forum sistemleri arasında en sağlam mybb'nin olduğunu göreceksinizdir açık var diye korkmamanızı öneririm herforum sisteminde açık vardır ona bakarsanız önemli olan açıkları kapatabilmek ama şunu söyleyebilirim mybb güvenlik açısından 1 numara bundan emin olabilirsiniz.
Hocam MyBB de şuanda bilinen hiç bir açık yok. Şuana kadarda hacklenmiş site sayısı çok az. Çıktığı günden beri bilinen açık sayısı sayılı. vBulletin mesela adamlar yeni sürüm çıkartıyor ertesi gün bir açık
(26.11.2011, Saat: 21:04)NiGDeLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam MyBB de şuanda bilinen hiç bir açık yok. Şuana kadarda hacklenmiş site sayısı çok az. Çıktığı günden beri bilinen açık sayısı sayılı. vBulletin mesela adamlar yeni sürüm çıkartıyor ertesi gün bir açık
Şurada yazdığın bence kendi kandırmak.Kalınlaştırdığım yere katılmıyorum.
Hocam bana sayın bakalım MyBB kullanıpta hacklenmiş site! Zone-h'a girip en çok hacklenen sistemleri inceleyiniz. Ben orada kesin bir yazı yazdım. Emin olmadığım şeyi niçin kesin bir ifade ile yazayım?
Hack konusunda şüphesi olanlar varsa Niğdeli kardeşin dediği gibi => Zone-h sitesine girip inceleyin ve kendi gözlerinizle görün en çok hack yapılan sistemleri..
Not: Bana göre; Açıksız bir sistem , gelişim bakımdan zaaf kalan bir sistemdir, bu zaaflar insanı olduğu gibi teknoloji yazılamlarınında gelişiminde önemli bir rol oynamaktır..