MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Editörde kaybolan butonlar hakkında - [Çözüm]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB Yeni konu Açma Editöründe kaybolan butonlar hakkında - [Çözüm]
Selam arkadaşlar;

Bu sorunla karşılaştığımda ne yapacagımı bilmiyordum. Forumda aradım bulduklarım arasında herhangi bir js çakışması olmuş olabileceğiydi.

En son yaptığım değişiklikleri düşündüm. Birden fazla olduğu için hangisinin buna neden olduğunu bulmakta zorlandım. Ama sonunda buldum.

Bendeki sorun ;

67043103755582985812.png

Bu resimdeki gibiydi.

En son eklediğim ve içinde js olan şey ise Slide - Slayt Bar Yapımı idi. Bu indirdiğim dosyaları sildikten sonra sorun düzeldi. Bende boş gezenin boş kalfası olduğum için hangi js dosyasının buna neden olduğunu bulmak istedim.

Onu da buldum o da ;

77530672241258214244.png

jquery-1.2.3.pack.js adlı js dosyası editördeki kaybolan butonlarla çakışma yaratıyor. Artık tam olarak ne yaptığını bilmiyorum ama sorunun kaynagı bu dosya. Neden çünkü bildiğimden değil, sadece deneme yanılma. Tüm Slayt Bar dosyaları yüklü iken tek bu dosyayı sildim sorun düzeldi.

Bu soruna başkaları da rastlayacağı için anlatayım dedim. Umarım yardımcı olurum.

Birde slayt bar yapımcısı, sunumcusu emeği geçenlere; eğer sorunu düzeltirseniz tekrar siteme seve seve eklicem Gülümseme Şimdiden teşekkürler herkese Gülümseme

Mutlu son Gülümseme

53367760656192592644.png

Merhabalar öncelikle anlatım için teşekkür ederim.Ben forum sitesini yeni kurdum sadece google seo eklentisini kurdum ve mesaj editörü çalışmıyor..

PHP Kod:
http://forum.novacep.net/