MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: En İyi MyBB Destek Sitesi - (R10.Net Anketi)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba Arkadaşlar;
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün r10.net'te açılan anketli konuda ''en iyi mybbdestek sitesi'' için oylama yapılıyor.Bu oylama genel bir anket olup r10.net'te mybb kullanan herkese açıktır.
Sizlerden ricamız eğer aranızda,r10.net üyeliği olan varsa alttaki link'ten ilgili konuya ulaşarak bize oy vermenizdir.Anket'te oy veren arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler,r10'da üye olmayan veya oy kullanamıyanlarda canları sağolsun,ayrıca teşekkürler diyorum..

R10.net Anket Konusu:
Kod:
http://www.r10.net/mybb/655150-en-iyi-mybb-destek-sitesi.html


Makale-Not Edit: Anket süresi dolmuştur.
Ah r10 a üyeliğim olsaydı Sırıtmak
(14.06.2010, Saat: 17:26)CraCkEr-16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ah r10 a üyeliğim olsaydı Sırıtmak

İnş. olucak @ CraCkEr-16,senin için davetiye ayarlıyorum biraz daha beklemen yeterli olucak,yinede seni oy vermiş kabul ediyorum. süper
malesef üyeliğim yok olsa kullanırdım abi
(14.06.2010, Saat: 17:44)blade_2011_xD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]malesef üyeliğim yok olsa kullanırdım abi

Sorun değil mevlüt senide oy vermiş sayıyorum düşünmen yeterli... süper
Doğru yere oyumuzu verdik kanka.Destek dert olarak görülmez içten yapılır, ona buna çamur atılmaz dürüstçe yapılır, yoluna taş atılmaz.Ona göre oy verilmeli.Herşey açık zaten tarafsız biri buraya oyunu verir.
(14.06.2010, Saat: 18:03)FerKa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Doğru yere oyumuzu verdik kanka.Destek dert olarak görülmez içten yapılır, ona buna çamur atılmaz dürüstçe yapılır, yoluna taş atılmaz.Ona göre oy verilmeli.Herşey açık zaten tarafsız biri buraya oyunu verir.

Eyvallah kanka,ayrıca r10'daki oy ve güzel yorumun için teşekkürler,yorumunda kesinlikle haklısın,orda bir takım sözler yazılmış tabi biz buna cevap vermiyoruz, sonuçta bir anket,çamur atanları zaten yorumlardan görüyorsunuz,ne diyebilirim ki veya bunlara ne denir ki,her neyse yolumuza devam ediyoruz.... süper
Sayfalar: 1 2 3 4