MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Wordpress entegre?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Mybb 1.6.4 forumuma wordpress entegre etmek istiyorum.Bunu bir sub domain açarak yapmayı düşünüyorum.Fakat beni düşündüren mybb forumdaki üyeler nasıl worpressden giriş yapacak?Kısacası wordpressi mybb ye nasıl entegre edebilirim?
bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler...
Bu şuan için mümkün değil diye biliyorum, wordpress ile çok özel bir işiniz yoksa portalda işinizi görücektir arkadaşlar.
Bu çok soruluyor ama mybb açık kaynaklı yani biri eklenti yaparsa bu bağlantı sağlanabilir.Günün briinde eklenti yazarı bıraktığında sizde mağdur olursunuz.
Bu nedenle bunun yerine farklı çözümler getirmeye çalışırın derim Kararsız
Wordpress ve MyBB nin bağlantılı olarak çalışması şuan için mümkün değil bildiğim kadarı ile. Şimdilik ikiside birbirinden tamamen bağımsız çalışabilirler.
Şimdi birisi çıkıp anlatım yapsa, yarın hem mybb hemde wordpress yeni sürümler çıkaracak ve haliyle yapılan entegre hataya neden olacak, her sürümde yeni yeni anlatımlarda yapılmaz ki. Bence sistemleri entegre etmek yerine bağımsız olarak kullanın arkadaşlar buna hiç gerek yok, mybb'de açtığınız konuyu direkt wordpress editörüne yapıştırın olduğu gibi çıkacaktır yada tam tersi. En azından güncelleme yaparken sürekli sorunlarla boğuşmazsınız.. Öneri-Fikir

Şahsen ben bildiğim halde anlatımını yapma gereği duymuyorum, çünkü bugün anlatım yapsan yarın tonlarca sorunlar oluşacak ve çık içinden çıkabiliyorsan o zaman..
Acaba wordpress ile mybb nin uyumlu çalışması için forumda bir çalışma yapılabilir mi?
Aslında kolay bir yolu var yani mybb'de açılan konuyu wordpress'te yayınlamanın.

Peki nasıl hemen açıklama yapayım kısaca; bu konudaki sağ blokta sosyal paylaş aracı var onda wp için paylaş aracı var yani wp admin girişi yapılmış ise direkt konuyu wp blogta yayınlayabiliyorsunuz. Bu konuyu blogta paylaş gibi.. Öneri-Fikir Hatta bunun için eklenti yapabilirim butona tıklayınca direkt blogta konuyu açabilmesini sağlar..
Sayfalar: 1 2