MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Onaysız Mesaj Sayısını Nasıl Kaldırabilirim.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bot Mesajını Nasıl Kaldırabilirim.

89390410559167386125.jpg
O Forum içerisinde onaylanmamış bir mesaj var....Dikkat edersen bulursun..Farklı renkte belirtilmiştir....Onu Sil ya da onayla....
Admin paneli / Forum yönetimi / Moderasyon Sorgusu sekmesinden onaysız mesajları görebilir , onaylayabilir yada silebilirsiniz..

Not: Aynı işlemi Mod panelinden de yapabilirsiniz.. Öneri-Fikir
Bulursam Bide Kaç Defa Baştan Sona Baktım Aam Bulamadım. Yok mu Başka Bir Çözümü Bide Niye Onaylanmamış Ben Mod. Onaylı Yapmadım O Bölümü.
(22.10.2011, Saat: 22:10)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Admin paneli / Forum yönetimi / Moderasyon Sorgusu sekmesinden onaysız mesajları görebilir , onaylayabilir yada silebilirsiniz..

Not: Aynı işlemi Mod panelinden de yapabilirsiniz.. Öneri-Fikir

Dediğim şekilde baktınız mı hocam ? mutlaka gözden kaçırmış olmalısınız yoksa durduk yere orda çıkmaz.. Tema hatalı olsa diğer forumlarda da (1) yazardı Öneri-Fikir
Moderasyon Sorgusunda Yok Onaysız Mesaj yada Başka Bieşey de Yok Boş yani Moderasyon Sorgusu. Başka Birşeyden Kaynaklanıyor Olabilir mi?
Bende Öok Baktım ama Bir Sonuca Ulaşamadım.
Dediğim yerde yoksa başka türlü çözümüde yok hocam yada son olarak birde default temayı seçip deneyin veya herhangi bir tema yükleyip bakın..