MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: RSS Hakkında Bilgi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Forumda RSS konusu okudum, yanlız çok özürdileyerek soruyorum hem ana siteme hemde forum bölümüne uygulamak istiyorum. Ancak bu RSS'ye nasıl kayıt olunuyor bir türlü çözemedim. Bide okuyucu ve feeder var bu konuda yardım bekliyorum. Siteme ve forma neyi nasıl ekleyeceğim. Buraya tıklayınca benim bilgilerim mi gözükecek felan.. Cahillik çok kötü,,, Teşekkür ediyorum.
Hocam siz tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ? Bakın şuradaki konular işinizi görebilir..



Yani kafam karıştı. Şimdi öncelikle Benim forum sayfam var ve forum sayfamdaki son konuları normal sitemin index sayfasında göztermek istiyorum. Bunun için neler yapacağım sırayla anlatırsanız bilmeyen herkeze referans olur. Örneğin bir yerlere üye olup url mi alıyoruz.
Hocam bunda anlamayacak birşey yok ki; forum ana sayfası ve site girişi ayrıdır yani site girişi rss ile son konuları girişte gösterebilirsiniz...





Zaten üsteki konularda gerekli anlatım yapılmış..

Forum ana sayfasında son konuları göstermek için, genel bakış eklentisini kullanıyorsunuz..



Umarım anlatabilmişimdir hocam, yada başka bir türlü tarifi varsa buyursun anlatsınlar..
(ayrıca referans linkleride veriyorum size üste, konu varken tekrar baştan anlatmak biraz garip olmaz mı ?)
SimplePie ile yazıyorya o kafamı karıştırdı yani SimplePie bir program mı onu anlamadım.
(23.10.2011, Saat: 02:05)hkntll Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]SimplePie ile yazıyorya o kafamı karıştırdı yani SimplePie bir program mı onu anlamadım.

Hocam siz konuya girip baktınız mı ? program falan değil, hazır scripit, rss ile son konuları site girişi/index sayfasında gösterminizi sağlıyor..(Konuya girip bakmış olsanız anlardınız , açıklama kısmında ne olduğu yazıyor.)
Bir defa uyguladım ancak olmadı şimdi yeniden deniyorum...
Sayfalar: 1 2