MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: HTML İzni Plugin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
MyBB için Kullanıcı Gruplarına HTML İzni Verme Eklentisi
Makale-Not Eklentinin ismi: HTML İzni Plugin
Yapımcı Eklentinin Yapımcısı: Jesse Labrocca
Çevirmen Türkçe Çeviri: XpSerkan
Versiyon-Saat Eklentinin Versiyonu: 2.0
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Eklenti-Plugin Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.4.x + 1.6.x
Araç-Test Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz Onay-Cevap
Açıklama-Detay Eklentinin Açıklaması: Belirtmiş olduğunuz Kullanıcı ve Kullanıcı Gruplarına HTML izinlerini açıp kullanmalarına olanak sağlar.

Eklenti-Plugin Eklentinin Kurulumu:
1)- Ekteki dosyayı rardan çıkarın.
2)- FTP-Upload klasörü içindeki dosyaları forum kurulu olduğu ana dizine yani forumunuz nereye kurulu ise örnek, (puplic_html içine) yükleyiniz.
3)- Admin paneli Sağ Ok Plugin Yönetiminden Aktif Edin.
4)- Ayarlarını yapmak için şu yolu izleyiniz.
Admin paneli Sağ Ok Ayarlar Sağ Ok Konu & Yorum Gönderimi Ayarlarından en sondaki seçeneklerden gerekli ID nolarını girip izinleri sağlıyorsunuz.

Resim-Grafik Eklenti Önizlemeleri:
40012093091364509620.png
HTML İzinleri Eklentisi

Rar Şifresi: mybb.com.tr
Öncelikle eklenti için teşekkür ederim,
ancak, bu eklenti sitede vardı, acaba sürüm falan güncellemesi mi oldu? yoksa diğer eklentiye göre bu daha mı iyi?
kendi sitemde de varda, öyle ise onu kaldırıp bunu kuralım diyecektim Gülümseme
Nerde var hocam, ben göremedim , daha önce paylaşılmadı forumda, etiketlerden bakabilirsiniz olup olmadığına..

http://destek.mybb.com.tr/tags/html.html
HTML izni derken, bu hızlı cevabıda tanıyormu paşam. Yani vBulletin biliyorsunuz HTML ile kullanılıyor. Buda böyle sanırım. Öyleyse otomatik rss konu çeken bot dahada işe yarıyacak
Aynen bilal, ne varsa tanıyor, bu arada bunun az gelişmişide var yakında onuda yayınlarım..
O Zaman süper ya. Beklediğim pluginlerden.
Eklenti için teşekkürler.Bir sorum olacak.Html olarak yayınlanan konuyu html izni olmayan bir kişi alıntı yaptığında kod şeklindemi çıkıyor? yoksa aynen çalışıyormu
Sayfalar: 1 2 3