MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum Kategori Renkleri Değişimi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar, ben forum linklerinin rengini değiştirmek istiyorum örneğin "Ben Geldim" rengini siyah yapacağım nereden yapabilirim?
Birde ikon var daire şeklinde o resmin ismi nedir?

67537074236444088864.png
2 basit soru (; Sağ Ok lütfen başlıklarınızı konu içeriğinize uygun olarak yapınız. Konu içeriği ile alakası olmayan anlamsız kelimeleri kullanmayınız.

Kategori üst ve alt renklerinin değişimi için thead_bg ve tcat resimlerinizi FTP adresinizden değiştiriniz. Konumları için resimlere sağ tıklayarak resim bilgilerini göster deyiniz. Genellikle forumunuzun kurulu olduğu images klasöründe yer alır.

ikon dediğiniz soru ise zannedersem collapse eklediğiniz screenshot çok ufak olduğu için sorunuzda pek açıklayacı olmuyor. Bu tarz durumlarda aklınıza takılan durumun üstüne sağ tıklayın ve resim bilgilerini göster ya da sayfa kaynağını göster demeniz size yardımcı olacaktır.
Teşekkür ederim, resim büyük gözüküyo bende.. off.gif'miş resmin ismi onu yaptım Gülümseme Ya kategoriler oluyoya linklerin rengi thead_bg'den mi değiştiriliyo?
(11.09.2011, Saat: 15:17)burak29 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim, resim büyük gözüküyo bende.. off.gif'miş resmin ismi onu yaptım Gülümseme Ya kategoriler oluyoya linklerin rengi thead_bg'den mi değiştiriliyo?


Rica ederim,

Sorununuzu tam olarak anlamadım daha doğrusu anlatamadınız sanırım.. Biraz açıklayıcı olursanız sevinirim ve sorununuz için anlaşılır bir screenshot ekleyiniz..

kategori renkleri için değiştirmek istediğiniz yere sağ tıklayın ve resim bilgilerini göster demeniz yeterli olacaktır ona uygun olarak değişimi FTP konumunuzdan yapınız zaten üstte gayet açıklayacı olduğumu düşüyorum..

thead_bg ve ya tcat resimlerinizin uzantısını değiştirmek istiyorsanız bunu global.css den ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler msn adresinizi ekleyip bi kaç soru sorsam olurmu? Çünkü sorularımı topluca sorayım? Aklımda 10 tane soru var.. Gülümseme
(11.09.2011, Saat: 15:24)burak29 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkürler msn adresinizi ekleyip bi kaç soru sorsam olurmu? Çünkü sorularımı topluca sorayım? Aklımda 10 tane soru var.. Gülümseme

Sorularınızı yeni konu açarak dile getiriniz. Olası acil sorunlarınızda özelden destek verilir.

Bu sorunda çözüldüğüne göre..

Kilit & Arşiv.