MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Konu Açarken Uyulması Gereken Kurallar [ Kod + Anlatım ]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB için Yeni Konu Açılırken Uyulması Gereken Kurallar 1.4.x - 1.6.x Uyumlu

Kuralları kendinize göre belirleyiniz. ( Kural 1.2.3.4.5.. - Bu kısıma kendiniz göre kural ekleyin ) Ben 5 madde ekledim. Siz bunu dilediğiniz kadar yapabilirsiniz.

Admin KP Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Yeni Konu Şablonlar Sağ Ok newthread

Bul :

Kod:
{$preview}

Üstüne Ekle :

Kod:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder" width="100%">
<thead>
<tr>
<td class="thead">
<div><center><strong>Konu Açarken Uyulması Gereken Kurallar</strong></center></div>
</td>
</tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>1)-</b></span> Kural 1 </td><tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>2)-</b></span> Kural 2 </td></tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>3)-</b></span> Kural 3 </td></tr>
<tr><td class="trow1" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>4)-</b></span> Kural 4 </td></tr>
<tr><td class="trow2" align="left"><span style="color: rgb(128, 0, 0);"><b>5)-</b></span> Kural 5 </td></tr>
</tbody>
</table>
<br>

Eklenti halini indirmek isteyenler ;

Paylaşım için teşekkürler manuelde iyi oldu alternatif her zaman iyidir Gülümseme
Çok güzel oldu bu çok sağol
Teşekkürler , iyiymiş.
(09.09.2011, Saat: 14:49)RebeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Paylaşım için teşekkürler manuelde iyi oldu alternatif her zaman iyidir Gülümseme

Aynen öyle kardeşim, yorumlarınız için teşekkür ederim.
Vallahi Allah Razı Olsun Ftp Yok Nasıl Eklerim Diye Aranırken SeN Yetistin Gülümseme