MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: MYBB NIT AYARI NERDE ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Meraba Ben Nıt Ayarının Arıyorum Nerde Bu Nıt Ayarı?
Nıt ayarı dediğiniz nedir hocam ? şahsen ben duymadım böyle bir ayar olduğunu mybb'de.
google da tarattığımda da bir şey çıkmadı Sırıtmak ...


Benim sitem yavaş açılıyor bana arkadaşım nıt ayarını 0 yap dedi ama ben nıt ayarını bulamadım
Arkadaşının sitesi mybb mi o nit ayarı dediğin başka forum sciptinde olabilir bende mybb de öyle bi ayar duymadım yada hostun özellikleriyle alakalı bir şey olabilir hostcuna yaz istersen öyle bi ayar varsa buraya yazdığın aynı şeyi onlarada yaz varsa onlar yapar zaten .
hocam siz niti ögrenin öyle gelin.. yoksa yapabilecegimiz birsey yok fakat.. siteniz yavaşlama sorunu şöyle olabilir.. index de çok fazla resim olmasından veya hostunuzdan ya da sizin netiniz çok yavştır .. (inş forumunuza meb'in netinden girmiyorsunuzdur Sırıtmak ben bir kere girdimde ders bitti giresiye foruma Sırıtmak Sırıtmak )
Kardeşim nit diye ilk defa arkadaşın açmış olduğu konuda duyuyorum bende duymadığım için öyle arkadaşa yardımcı olma amaçlı bir şeyler yazdım belki şöyledir diye felan gibisinden . ama senin konuşman yanlış siz nit öğrenin gelin daha nit nedir bilmiyorsunuz bırakın bu işleri der gibisinden küçümseyici konuşman yanlış . Madem biliyorsun profesörsün ya çözümünü bulunca yazda nit nedir vs herkez bilmiş olsun .
Sayfalar: 1 2