05.08.2011, Saat: 05:42
Merhaba arkadaşlar
vpsye geçtim directadmin panel.
geçmem ardından
admin panelindeki urllerin şu şekilde çıkmaya başladı:
domain.com/admin/index.php?module=config&CSRF_TOKEN=22fa46215b9569b25f043f2af22dcaa458b002b8
ayrıca hızlı cevapta alıntı yoruma tıklayınca şu şekilde hata mesajı alıyorum editörün içinde.
yardım lütfen arkadaşlar baya başımı ağrıttı.
ayrıca son olarak directadmin panele geçtikten sonra sohbet paneli chandoguyn mu ne onu kullanıyordum sorunsuz oda saçma sapan hatalar vermeye başladı onuda kaldırı spicefuse shoutbox kurdum 1.4 versiyon için olan bir eklenti.
site adresim koreanturk.com yardımlarınızı bekliyorum saatlerdir bunlarla uğraşıyorum.
vpsye geçtim directadmin panel.
geçmem ardından
admin panelindeki urllerin şu şekilde çıkmaya başladı:
domain.com/admin/index.php?module=config&CSRF_TOKEN=22fa46215b9569b25f043f2af22dcaa458b002b8
ayrıca hızlı cevapta alıntı yoruma tıklayınca şu şekilde hata mesajı alıyorum editörün içinde.
Kod:
<html><script language="JavaScript"> var tokenName = 'CSRF_TOKEN'; var tokenValue = '22fa46215b9569b25f043f2af22dcaa458b002b8'; function updateTags() { var all = document.all ? document.all : document.getElementsByTagName('*'); var len = all.length; for(var i=0; i<len; i++) { var e = all[i]; updateTag(e, 'src'); updateTag(e, 'href'); } } function updateForms() { var forms = document.getElementsByTagName('form'); for(i=0; i<forms.length; i++) { var html = forms[i].innerHTML; html += '<input type=hidden name=' + tokenName + ' value=' + tokenValue + ' />'; forms[i].innerHTML = html; } } function updateTag(element, attr) { var location = element.getAttribute(attr); if(location != null && location != '' && isHttpLink(location)) { var index = location.indexOf('?'); if(index != -1) { location = location + '&' + tokenName + '=' + tokenValue; } else { location = location + '?' + tokenName + '=' + tokenValue; } element.setAttribute(attr, location); } } function isHttpLink(src) { var result = 0; if(src.substring(0, 4) != 'http' || src.substring(0, 1) == '/') { result = 1; } return result; } updateTags(); updateForms(); </script></html>
yardım lütfen arkadaşlar baya başımı ağrıttı.
ayrıca son olarak directadmin panele geçtikten sonra sohbet paneli chandoguyn mu ne onu kullanıyordum sorunsuz oda saçma sapan hatalar vermeye başladı onuda kaldırı spicefuse shoutbox kurdum 1.4 versiyon için olan bir eklenti.
site adresim koreanturk.com yardımlarınızı bekliyorum saatlerdir bunlarla uğraşıyorum.