MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sabır + Emek + Optimizasyon = Seo Açılımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Seo Nedir? Diye Merakmı Ediyorsunuz İşte Size S+E+O=seo

Evet arkadaşlar vakit buldukça net'te sık sık sörf yaparım ve ilgimi çeken konular,makele ve eleştiriler olunca hemen üzerinde yoğunlaşır ve sizlerle paylaşmak için sabırsız olurum,tıpkı S+E+O=seo gibi

seo_arama_motoru.jpg
(seo-Arama Motorları Optimizasyonu)

Buyrun hemen konuya dalış yapalım;

Sabır: seo çalışmalarında sabır en önemli faktörlerden biridir. Bir şeyi anında elde etmek bazen çok risklidir. Ani çalışmalar ve müdahaleler gelecekte siteye büyük zararlar verebilecek sonuçlar doğurabilir. Arama motoru optimizasyonunda sabır çok önemlidir, sabretmenin emeklerinizin boşa gitmemesinde büyük bir rolü vardır.

Emek: Her işte olduğu gibi bu işte de emek çok önemlidir. Kısa yoldan veya uğraş vermeden çıkmaya çalışmak hem zoru hemde riski size iter. Üşenmeden yazdığınız özgün yazılar, üşenmeden düzelttiğiniz kod hataları veya üşenmeden siteyi güncel tutmanız başarıya giden yolda ivmenizi arttırır.

O harfide optimizasyonu simgelemektedir. Yani sabır ve emekle uğraşılan bir optimizasyondur. seo’da sabretmek ve emek vermek bu yolda pes etmemek için en çok gereken 2 noktadır.

Şimdi diceksiniz ki bunu burda neden paylaştın sizce be bunu burda neden paylaştım? ve makalenin yazarı olan ''@ Cenk'' kardeşimiz bize ne anlatmak istedi?,seo ,seo diye çırpınan arkadaşlara özellikle bu soruyu yöneltiyorum.

S+E+O=seo Kaynak: seoliz.com
teşekkürler
gerçekten çok doğru bir yaklaşım.