MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Konuyu Sildiğimde ana sayfaya yönlensin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar arkadaşlar mybb kullanıyorum yıllardır ama çok acayip bir sorunum var. Herhangi bir konuyu sildiğimde ana sayfaya yönlensin istiyorum..

showthread.php?tid=8941

mesala 8941 nolu konuyu sildiğimde tekrar o konuya arama motorları yardımı ile ulaşıldığında aşağıdaki sayfa çıkmakta eğer ben bir konuyu siliyorsam direk arama motorlarıda bu sayfaya ulaşıldığında ana sayfaya ulaşsın istiyorum nasıl yapabilirim.

Bu Sayfaya Erişimiyoruz. Sayfa Yönetici Tarafından Kaldırılmış olabilir. Bunun Sebebi Aşağıdaki ....

Silinen konuya girildiğine ana sayfayı yönlendirmeyi nasıl yapabilirim teşekkür ederim.
Silinen konu zaten google gibi arama motoru dizinlerinden belli bir süre sonra siliniyor, dediğiniz çok zor bir işlem ancak google seo kullanıyorsanız eğer silinen konu yerine 404 hata sayfasının çıkmasını sağlayabilirsiniz, yada kendinize özel bir 404.shtml yaparak belki silinip girildiği zaman yönlenmesini sağlayabilirsiniz ama sanmıyorum olsun böyle birşey ..

sonuç olarak silinen konu yerine 404 sayfası gösterebilirsiniz, zamanla dizinlerden de siliniyor..
evet seo kullanıyorum ama sayfa silinmesine rağmen aynı uyarı çıkmakta bu mybb den kaynaklanan birşey zaten 404 html sayfamız mevcut.

showthread.php?tid=8941 böyle bir sayfa zaten sunucu içinde mevcut showthread.php dosyasını silersem zaten 404 eror sayfasına yönlenmekte..

Sorun olmayan bir konu olduğunda sonuçlar yerine ana sayfaya yönlenmesi..

Büyük ihtimal database de konu id 8941 bulunmadığı için aşağıdaki uyarıyı veriyor sorun bu uyarıyı verdiği yeri bulup oraya else ile bir header yapmak olacak sanırım ama mybb fonksiyonları konusunda bilgim yok iyi php ciyimdir ama bulamadım bilmediğim bir forum binlerce fonskiyon ve döngü var..

Kod:
Bu Sayfaya Erişimiyoruz. Sayfa Yönetici Tarafından Kaldırılmış olabilir. Bunun Sebebi Aşağıdaki Nedenlerden Dolayı Olabilir:

    Uygunsuz içerik veya spam gönderimi içerik yayından kaldırıılmıştır.
    Üyelik Hesabınız Banlanmış veya Bu Sayfaya Erişim İzniniz Engellenmiş Olabilir. Yöneticilere Ait Özel Bölüme veya İzniniz Olmayan Bir Kaynağamı Girmeye Çalışıyorsunuz? Forum Kurallarından Bu İşlemi Yapma Yetkinizin Olup Olmadığını Kontrol Ediniz.
    Hesabınız, Hala Aktivasyon Maili veya Yönetici Onayı Bekliyor Olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Yolla)
    Eğer Doğrudan Bu Sayfaya Eriştiyseniz, Size İzin Verilen, Uygun Formlar veya Linkleri Kullanabilirsiniz.


Şu anda Giriş Yaptığınız Kullanıcı Adı: '^deneme'
Other things to try:
o zaman hatccess dosyasından hata sayfalarını index.php ye yönlendirmeniz gerekiyor, yönlendirme kodları vardı forumda hatccess için..
konu ile alakası yok hocam htaccess'sin mysql deki komut yapısı ile alakalı bir durum bu kaydı bulamayınca mybb fonksiyonları mybb kendi error sayfasına yada açıklama satırına yönlendiriyor ben şimdi durumu mybb kendi orjinal forumuna yazıyorum bilgi alırsam ordan paylaşırım.