MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: GÜncel olmayan konuları silme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar forumda aradaım googlede aradım bulamadım sorayım dedim.Forumdaki konuları silmek isityorum ama tek tek değil topluca ama katagorize edip. Mesela cevap yazılmayan konuları,şu tarihten önceki konuları silmek gibi varmı forumda yok aradım ama varsa gösterin ... Böyle bir eklenti filan varsa bildiğiniz yardım ...
Admin panelinden kullanıcı ayıklama var ama konu ayıklama diye bir ayar yok, sanırım tek tek kendiniz yapmak zorundasınız..
Böyle bir eklenti yapabilirmisinz zor mu uzun sürer mi .S
Webwizde vardıda ondan yazdım böyle ... tarih belirtiyordun önceki knuları siliyordun...Eklenti yapılabilir mi ? yapabilirmisiniz yada başka yol var mı ?
Malesef şuan için bu mümkün değil + ben konuların silinme taraftarı değilim çünkü sitemap sürekli hata verir.
Tabi bunun size neden lazım olduğunuda bildiğim için ve tek seferlik bir işlem olacağı için gerek görmüyorum..
Anladım , Tek tek iş başa düştü sağolun ... Arkadaş uyardı çünkü de wareze filan düşersin aman ha demişti ... Bende Tmm demiştim ondan teşekkürler peki googleyi engelleme varmı yani mesela hack,w@rez,mp3 konularında siteme gelmesin yapabilirmiyiz ?
Bunun için o tür konuları içeren forumları / admin paneli / forum yönetimi ayarlarından / engelemek istediğiniz forum adına tıklayıp izinler kısmında botlara engelleyebilirsiniz.

Tabi bunu yapmak için önce örümcek/botlara özel grup oluşturmanız gerekiyor..