MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Footer çizdim nasıl kodlayabilirim ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar şöyle bir footer çizdim arkaplanını yaptım istediğim şekilde kodladım ama gerisini yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Utangaç

footer.png?t=1306059532
eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...

Vayy,cok sağol valla. Arkadaşta asp ile kodlamaya çalışıyordu. Gülümseme

HTML ile yapacağını biliyor ancak hangi kodun nasıl yapılacagını bilmiyor.
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:15)4KDOG4N Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme

Tmm KabuL Ediyorum Biraz Mantıksız Cevap OLdu Sırıtmak Forumda Başka Footer Var aL EditLe .. YönLendirme KodLarı <a href = " "> bi de yazı tipi kodları ..
(22.05.2011, Saat: 14:33)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(22.05.2011, Saat: 14:15)4KDOG4N Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(22.05.2011, Saat: 14:00)Respect Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eline sağlık güzel olmuş kodlama sorunu bendede var
Sağolasın kardeşim. Gülümseme
(22.05.2011, Saat: 14:08)iŁŁэqaŁ_ŠэяŠэяi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Html KodLarını KuLLanarak YapaBiLirsin Veya Başka Bi Footerin KodLarını ALıp EditLeyeBiLirsin...
Valla ben C++ ile kodlamayı düşünüyordum ama.. Neydi Acaba ? Sırıtmak Neyse şaka bi yana nasıl kodlayacağımı bilmiyorum işte kardeş. Gülümseme

Tmm KabuL Ediyorum Biraz Mantıksız Cevap OLdu Sırıtmak Forumda Başka Footer Var aL EditLe .. YönLendirme KodLarı <a href = " "> bi de yazı tipi kodları ..

Valla öylede içime sinmez özgün olsun. Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3