MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Forumlara On MauseOver Yapımı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
MyBB Forumlara On MouseOver Yapımı
Admin Paneli Sağ Ok Kullandığınız Tema Sağ Ok Forum Bit şablonlar Sağ Ok forumbit_depth2_forum şaplonunu açıyoruz ve hemen alttaki kodu buluyoruz.

Alttaki Kodu Bulun :

Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top">

Bu Kodla Değiştiriniz:

Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top"
    style='background:#F7F7F7 no-repeat bottom right;'
    onclick="window.location.href='forumdisplay.php?fid={$forum['fid']}'" onMouseOver="this.style.background='#CEE6EE url(images/mouseover.png) no-repeat bottom right'; this.style.cursor='pointer'" onMouseOut="this.style.background='#F7F7F7   no-repeat bottom right';">

on Mauseover'de çıkmasını istediğiniz resmi images Klasörüne Atmayı unutmayınız.!

Örnek resim yolu:

Kod:
images/mouseover.png

Örnek resim:

mybb-icon.png

Makale-Not Ek Not: Resim uzantısı önemli değildir bunu siz kendinize göre ( gif,jpg,png vs..) gibi yapabilirsiniz,ayrıca on Mauseover'de arkaplan renginide temanıza göre renk kodlarını kullanarak düzenliyebilirsiniz.

Ayrıca internet explorer 7 ,8 ve 9'da çalışmaz ise şu adımları uyguluyoruz:

Kod:
background='#CEE6EE url(images/mouseover.png) no-repeat bottom right';

Üsteki kodun yerine aşağıdaki gibi uygulayın:

Kod:
backgroundImage='url(images/mouseover.png)';

Kolay gelsin: Göz Kırp
Tesekkürler Usta.
Teşekkürler
ben bunun ne işe yaradğını anlamadım halen :S caps yokmu acaba ne işe yarıyor bu :S yinede paylaşım için teşekkürler x)
Forumdaki kategorilerin üzerine gelince arkaplan renkleri değişiyor.
hmmm arka plan rengi değişiyorsa o resim ne için :S
onuda açıklayayım o resim'de yine her kategoriye gelindiğinde hani arkaplan değişiyor demiştim ya buda aynı şekilde hemen sağda görünüyor, hangi forumun üzerine gelirsen hem arkaplan hemde icon resmi çıkıyor,umarım anlatabilmişimdir.
Sayfalar: 1 2 3 4