MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: İndex İle İlgili Sorun (Yardim)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
İndex Hakkında Yardım Site Yaklaşık 7 'aydır var ve bunun 4'ayı durmadan mybb -vbulletni gibi değişmilerle geçti şu son 3 aydır sitede devam ediyorum fakat hit artmasına rağmen index hep 15.000'de kalıyor

Anahtar Eklentisi Kullanıyorum Bunun Bir İndexlememe İçin Nedeni Olabilirmi ?

Toplam Konu Sayısı: 7,224
Toplam Yorum Sayısı: 9,030
Toplam Kayıtlı Üye Sayısı: 2,145
Son Kayıt Olan Üyemiz: mert, Aramıza Hoşgeldiniz.
Tarih: 05-21-2011, Saat: 10:01 AM
Alıntı:fakat hit artmasına rağmen index hep 15.000'de kalıyor

Bu kısmı tam olarak anlayamadım, biraz daha açıklayabilirmisiniz tam olarak ne olmasını istiyorsunuz ?

Orada Anlatmak isteddiğim birşey yok fakat kastım orda şudur sitenin Hit Oranı Artıyor günde 200 se 1 hafta sonra 250 böyle olarak artıyor fakat indexim çok az sitemapdam ısorun var diye düşünüyorum konu sayısı filen fazla ama index sayısı buna oranla çok düşük
google seo sende hatalı kurlmuş, yeniden kurmak indexlerin kırılmasına neden olabilir..
abi eğer şimdi 5 tane index kırılmassa gelicek 10 tane index gider o yüzden tam düzgün olsunda nolursa olsun abi düzeltebilirmisin U_U lütfen
Sitene üyeyim ve tam yetkim var, + olarak bana ftp bilgilerinide şuradaki adresten yolla bu gece elimden geleni yapmaya çalışırım ok..

Kod:
http://www.lanetforum.com/private.php?action=send&uid=1407
çok sağol serkan abi bütün bilgileri verdim
Sayfalar: 1 2