MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yönetim Araçları Sorunu, Düzenle Butonu Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Froumlara girince sağ altta bulunan , kopyala taşı, sabitle, sil , kapat , aç vs gibi özelliği direk forumdan kullandığım zaman hata sayfasına yönlendiriyor.
Mesela örnek ;Bir konuyu sabitleyeceğim zaman ilgili forumdaki konu başlığını işaretliyorum sabitle diyorum fakat hata sayfasına yönendiriyo üzgünüz aradığınız sayfayı bulamadık diyor.
Fakat konunun içine girip yaptığım zaman oluyor.

Birde meseala bir konuyu düzenlemek istedim, düzenleye gelince hızlı düzenle ve gelişmiş düzenle seçeneği çıkıyordu , artık çıkmıyor direk gelişmiş düzenleden düzenlemek zorunda kalıyorum.

Birde hazır konu açmışken şunuda sorayım peş peşe sıralı konuların olduğu bölümler örnek olarak tefsir bölümü .Bu bölümü ve benzeri bazı bölümleri ayet ayet ayrı ayrı konu başlarıyla açıyorum.Fakat yorum yapıldığında yorum yapılan konu en başa geliyor ya , işte sade istediğim forumda diğer forumlarda yorum yapılsada sıralamanın bozulmaması gibi bir ayar varmı bunu yapabilirmiyiz.
Ajax kapalı mı ? ayrıca hangi sistemi kullanıyorsunuz ve sürümünüz kaç ?
mümkünse eğer site adresinizide code tagları içinde yazın yakından bakayım soruna, ie yada tema sorunuda olabilir, default temayı seçin ondada aynı sorun oluyormu bakın ..
Bilmiyorumki , ben direkt olarak birşey kapatmadım fakat bazı eklentilerde hata olduğu veya birşeylerle uğraşırken farketmedende yapmış olabilirim.
Bütün tarayıcılarda aynı, defult temayı kullanıyorum.
Sürüm 1.6.3 , enson güncelleştirmeleri yapılmış. 1.6.2 den geçiş yaptım.
Buyrun site adresi
Kod:
http://gecemavisi.biz
Sorun seo'dan kaynaklanıyor kardeşim bilgin olsun, seo url ayarlarını kontrol et, + eklenti yönetimine bakın seo altında hata ve eklenmesi gereken kodlar varmı . ayrıca seo yönlendirme ayarlarına da bakın, son olarak mybb'nin kendi seo'sunu sunucu ve optimizasyon ayarlarından açık ise kapatın...

ftp ana dizindeki .hatcess dosyasınıda kontrol edin, yanlış eklenmiş kodlar olabilir..
Diğer ayarlar doğru buradaki anlatıma göre yapmıştım, yinede kontrol ettim.
sunucu optimizayonundan ilgili olabilir diye düşündüğüm ayarları kapatıp denedim , birşey değişmedi. bahsettiğiniz ayar şu ise "Arama Motoru Dostu SEF URL'ler Etkinleştirilsin mi?" bu ayar kapalı. Başka bir nedenden olma ihtimali varmı?
Hocam sitenizi tekrar gözden geçirdim, ve temanın js dosyaları güncellendi halde kodları güncellenmiş lütfen şuradaki tema güncelleme konusunda anlatınları uygulayınız, muhtemelen düzelmesi gerekiyor..

Hocam onlarıda yaptım, olmadı ne olur ne olmaz diye popupla alakalı olanıda 1603 yaptım ekstradan. Değişik tarayıcılardan denedim, farketmedi. en azındna güncellenmeyen yerleride güncellemiş olduk bu sayede.
Başka daha değişebilecek yer varmı acaba bilmiyorum var ise değiştireyim.
Aklıma şöyle birşey geldi sadece acaba olabilirmi gibisinden , tabiki anlamam yani okadarını siz daha iyi bilirsiniz, acaba phpmy adminle alakalı bir sorun olabilirmi?
Ne önerirsiniz, yada olayı yerinde görmeniz adına admin şifresini vereyimmi size vaktiniz varsa.. Ama burdan özel yazamıyorum
Sayfalar: 1 2