MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: GoMobile Plugin - Mobil Wap - İphone ile erişim imkanı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
MyBB için GoMobile - Mobil Wap , İphone vb. Cihazlar ile Erişim Eklentisi + Türkçe
Eklenti-Plugin Eklenti ismi: MyBB GoMobile Plugin
Yapımcı Eklenti Yapımcısı: Chris R. - mybbgm.com
Çevirmen Türkçe Çeviri: xpserkan
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Versiyon-Saat Eklenti Versiyonu: 1.0.0 Beta 4
Araç-Test Test Durumu: Denendi !(HTC Tattoo 2.8" Ekran) Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.4.x + 1.6.x
Açıklama-Detay Eklenti Açıklaması: Bu eklenti, kullanıcıların sitenizi mobil cihazlar ile kullanabilmelerini sağlarsınız.
Eklenti-Plugin Eklentinin Kurulumu:
1)- Ekteki dosyayı rardan çıkarın.
2)- FTP-upload klasörü içinde dosyaları olduğu gibi forumun kurulu olduğu ana dizine yükleyin.
3)- Admin paneli Sağ Ok Eklenti Yönetiminden Aktif Edin.
4)- Son olarak, Admin paneli Sağ Ok Ayarlar kısmından, eklentinin ayarlarını yapıyor ve kullanıyorsunuz.

Resim-Grafik Ekran Görüntüsü:
mybb-mobil-plugin.png
MyBB Mobil Forum Görünümü

Ayrıntılı Ekran görüntüleri için.

Bilgi-Kaynak Not: Mobil uyumlu cihazım olmadığım için eklentiyi deneme fırsatım olmadı, aranızda bu uygulama için uyumlu bir cihazı olan var ise ve deneyip bilgi verebilirse güzel olur, mümkünse bir kaç ekran görüntüsü eklesin deneyen kişiler..

Eklentinin yeni versiyonu Beta4 - Hataları Düzeltilip Güncellenmiştir..

Rar Şifresi: mybb.com.tr
güzel eklenti paylaşım için teşekkürler deneyenler olursa bi zahmet caps koysun merak ettim .
arkadaşlar bugün deneyip yazicam
çok iyi olur bekliyoruz Göz Kırp
eline sağlık abi önceden fark etmemiştim ama şu anda tam olarak farkındayım mobil cihazlarla sitelere vs girenler gittikçe artıyor bu yüzden bu eklenti çok işe yarar tesekkürler Gülümseme
Telefondan Giren Kullanıcı Sayısı, Bilgisayardan Giren Kullanıcı Sayısına Yavaş Yavaş Yaklaşıyor. Yine Çok Güzel Bir Eklenti.

Teşekkürler
Teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10