MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Moderatör Yetkilerinin Kısıtlanması Hakkında ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Moderatör Seçeneklerinde bulunan bu işaretli yerleri yetkililerde kısıtlama gibi imkanım var mıdır ? ( moderatördür sekmesini işaretlemeyi kaldırmadan )

Casp:
1835.jpg
MyBB nin en büyük eksiği bu admin izinleri olmasına rağmen moderator izinleri yok :S
Maalesef Admin İzinleri Dışında Moderatör. S. Moderatör vs. Kısıtlama Yetkileri Yok.
Teşekkür ederim..
Bu olayı deneyip gerçekleştirmeyi düşünüyorum , sadece adminlere olan özel izin ayarlarını modlara yapabilirmiyiz, yoksa yapılazmı çok yakında belli olacaktır.

En gerekli ayarlardan biri olarak listeye ekledim, inş. başarırız...
yapılır abi ama sabır+ emek lazım çünkü admin için olan izinler modlara uymaz baştan yazmak gerekir .. bilmiyorum mybb.com da idealar kısmında bu eksiklik belirtilmiş mi ama bunu en iyi yapıcaklar mybb board dır bir dahaki mybb güncellemesinde yaparsalar süper olur ..
(28.02.2011, Saat: 20:41)YaPRaQQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yapılır abi ama sabır+ emek lazım çünkü admin için olan izinler modlara uymaz baştan yazmak gerekir .. bilmiyorum mybb.com da idealar kısmında bu eksiklik belirtilmiş mi ama bunu en iyi yapıcaklar mybb board dır bir dahaki mybb güncellemesinde yaparsalar süper olur ..

Eklenti olarak yapmayı düşünmüyorum, direk modül olacak,yani bi kaç dosyayı ftp'ye yükleyerek aktif olmasını sağlamalıyım, tabi sorun çıkarmazsa, eğer başarılı olursa, resmi siteye gerekli dosyaları gönderir, entegre etmeleri için ricada bulunurum, yapmazlar ve bende başarılı olursam eğer, kendi türkçe paketimize bunu entegre yaparım ...
Sayfalar: 1 2