MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Seo sayfalara Girilmiyor [yardım]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar siteme Google SEO (1.1.13) kurdum ancak var olan konulara tıkladığımda

Kod:
Not Found

The requested URL /MyBB/showthread.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.teklinkci.com Port 80

aynen bu hatayı alıyorum. bunu nasıl düzeltebiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.
İlk önce şu konudan anlatılanları uygulayınız, eğer yine yapamazsanız,

Akşam saat 20:30 pm atın bana 5 dk içinde kuralım size.

malesef olmadı. bir de siz bakarsanız. msn ö.m. attım
Arkadaşın sitesi windows sunucuda barındığı için, haliyle google seo eklentisi hata vermiş, windows sunucularda .htaccess dosyası sorunu olduğu için, haliyle seo'yu kurunca .htaccess dosyasına eklenmesi gereken kodlarıda ekleyemiyoruz.

Windows sunucu kullanan arkadaşlarımıza , linüx sunuculara geçmelerini tavsiye ediyorum.
Eğer güvenebileceğiniz bir firma yok ise veya nereden alabilirim diyorsanız buyrun, MyBB uyumlu hosting hizmetimiz sizleri bekliyor...

Konu Kilit
xpserkan Kardeşim Benim Hostum Linux Seo Kurdum Bi Foruma Girince Hata Alıyorum Örnek 9052.bmp Bu Url Nasıl Düzenliycem + Nasıl Bölümün Açılması İçin Nasıl Aktif Edicem Bi Yardım et [email protected] Bana Ulaşa Bilirsin Veya Buraya Yaz ...
hocam google seo ayarlarına lütfen doğru bir şekilde giriniz .. url ayarlarını tekrar bakarak yapınız düzelir merak etmeyin..
Resimdeki Gibi Yaptım Krdeş Bana Acil Yardım Gerek Msn Varmı ?
Sayfalar: 1 2