MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: ProMybb ProPortal Hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar pro portala ne oldu sayfasına giremiyorum kapandımı artık pro portal geliştirilmiyormu bilgisi olan varmı varsa burdan herkesi bilgilendirebilirse sevinirim .
promybb.com , artık MyBB ile ilşkisini bitirmiş bulunuyor, yani siteyi kapatıp portalın gelişiminide yarım bıraktılar...
bu çok kötü oldu mybb ile en uyumlu çalışan portaldı mybb.com.tr mybb için özel bir portal girişiminde bulunamaz mı acaba ?
(25.02.2011, Saat: 22:14)RebeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu çok kötü oldu mybb ile en uyumlu çalışan portaldı mybb.com.tr mybb için özel bir portal girişiminde bulunamaz mı acaba ?

Tabi, ''MCTR Portal'' sistemini hazırlıyoruz, şuan beta ve yarım tamamlanmış durumda, bitiş tarihi henüz belli değil ama.
biraz örnek verirmisin portal tam olarak nasıl bir şey caps koyma gibi imkanın varmı görelim orta blok olursa güzel olur blok yaratabileceğimiz hem html hem php kodlarıyla çalışabilecek pro portalda vardı hani blok ekle aynısı sayfa yarat içinde olsa buda benden nacizane bir fikir sizi belkide düşünmüşsünüzdür kim bilir ben yinede söylemek istedim aslında bir konu açsanız portalda nelerin olmasını isterdiniz portal hakkında görüş ve fikirleriniz diye nasıl olurdu ?
(25.02.2011, Saat: 22:21)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabi, ''MCTR Portal'' sistemini hazırlıyoruz, şuan beta ve yarım tamamlanmış durumda, bitiş tarihi henüz belli değil ama.

Beta'yı takip edebileceğimiz bir adres verebilirmisin abi ?
evet iyi olur çünkü mybbciler olara merak ediyoruz . Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3