MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: İstenmeyen adsense reklamlarını nasıl engelleyebilirim ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
merhaba,
bu 2'ci konum mevzu farklı olunca konuyu ayrı açmanın iyi olacağını düşümdüm.
şimdi siteme eklediğim reklamlar sürekli değişiyor yani argo, kötü içerikli , arkadaşlık ve saçma sapan reklamlarıda gösteriyor bunları engelleme imkanımız varmı, varsa eğer nasıl yapabilirim yardımcı olabilirsiniz ?
Adsense kullanmadım bu yüzden pek bilmiyorum ancak diğer reklam şirketlerinde bu şekilde engellemek için gerekli ayar bölümleri mevcuttu adsensede de olması lazımdır diye düşünüyorum tabi bu benim yorumum Gülümseme kullanan bir arkadaş yazarsa çok daha iyi olur..
adsense içinde Filitre var hocam. şimdilik 500 Adet siteyi filitreleyebiliyorsunuz. Size tavsiyem güncel çöp site listesi bulun ve özellikle engellemek istediğiniz siteleri yazın.

Bunun için adsense hesabınızda oturum açın.

daha sonra AdSense Kurulumu sekmesini tıklayın. Sekmelerin altında bir bağlantılar satırı görünür Rekabetçi Reklam Filtresi'ni tıklayın. Bu sayfada, hesabınız için filtrelenmekte olan URL'ler görüntülenir. Filtrenizi ilk kez kullanıyorsanız, metin kutusu boştur.

o kısma engellemek istediğniiz site veya siteleri yazın kayıt edip çıkın sizin için iyi olacaktır. Gereksiz siteleri engelleyerek gelirinizi de arttırmış olabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam, bu bilgi çok iyi oldu az önce özellikle arkadaşlık site reklamları engelleyebilecek liste buldum ve hemen uygunladım, vakit bulabilirsem eğer listeyi buradan paylaşacam.