MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: spice seo kullanmalımıyım ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar 2007 yılında spice seo vardı su an 1,4 sitemde bunu kullanıyorum, google indexlemiş durumda ancak yenilikleri göze alınca sitemi 1,6'a yükseltip google seo'yamı geçeyim yoksa spice seoya devammı, google seonun şu anki durumuma gelmesi için ne kadar zaman lazım, cevaplarınız için teşekkürler
ben 1 yıllık spicefuse kullanıcısıydım, google seoya geçtim.htaccess'den spicefuse'ye ait kodları kaldırmaman lazım.linklerin ölü çıkmaması için.

hiç bir negatif duruma rastlamadım ve şuan komple url lerim google seo konumunda.

hitler aynı vs vs. yap bence hiç düşünme.sitemap konusunda kesinlikle çok büyük işine yarayacak.
kurulumu ile ilgili diğer sitede sorun yaşamıştım google seo ile ilgili bu eski siteme kurmaya korkuyorum valla
eğer pür dikkat tüm işlemleri yaparsan sorun yaşaman zor gibi.en azından yedeklerini alıp yükle bakalım.o zaman hata verirse eski haline geçirirsin hemen Gülümseme
hocam 200 mb yakın sql yedeğim var zor valla korktuğum kadar varmış değilmi Sırıtmak
kesinlikle bigdump ile taşı siteni çok basit bir şekilde yükleme yapıyor
SpiceFuse SEO kullanıyorum ben çok memnunum.
Sayfalar: 1 2