MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kayıtta Güvenlik Sorusu Plugin (Gelişmiş)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
MyBB için Kayıtta Gelişmiş, Rastgele Değişen Güvenlik Sorusu [Anlatım + Eklenti]
Güvenlik Sorusu Plugin

Makale-Not Eklentinin ismi:Kayıtta Güvenlik Sorusu
Yapımcı Eklentinin Yapımcısı: -G33K
Yapımcı Eklenti Türkçeleştirme: XpSerkan
Araç-Test Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz Onay-Cevap
Eklenti-Plugin Eklenti Uyumluluk: MyBB 1.6.x
Bilgi-Kaynak Eklentinin Açıklaması: Eklenti forumunuza oto kayıt yapılmasını engelleyerek reklam amaçlı kötü botlardan sizi korur..
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenlidir.
Versiyon-Saat Eklenti Versiyonu: 1.2
Kurulum-İnstall-Paket Eklenti Kurulumu: Upload klasöründeki dosyaları forumunuzun kurulu olduğu ana dizine (index.php dosyasının olduğu yere) yükleyin, onlar yerini bulacaktır..

Eklenti Kurulumu Dosya içerisinde Mevcuttur..

Admin paneli / Ayarlar / Sol menüden Güvenlik Soruları sekmesini görebilir + soruları ve cevapları kendinize göre değiştirebilirsiniz..

32981480744330051793.png

67368007642984447634.png

61469067258805028869.png

Demo Link Demo Link:
Kod:
http://destek.mybb.com.tr/member.php?action=register

Eklentinin yeni versiyonu 1.2 eklenmiştir..

Yeni Revizyonlar:
Yeni versiyonda, soruyu değiştir fonksiyonu düğmesi için ajax sorunu giderilmiş ve doğru/yanlış cevaplar için istastiktik eklenmiştir..

güzel eklenti Gülümseme soru mükemmelmiş ama Sırıtmak
biraz orjinal olsun dedim Yasin Gülümseme
aşırı orjinal olmuş Gülümseme neyse eline sağlık Gülümseme
Teşekkürler @ YaPRaQQ, dosyalar ek olarak ilave edilip, konu Güvenlik bölümüne taşınmıştır, bunun için en iyi yer Güvenlik bölümüdür diye düşünüyorum...
Makale-Not Not: Ayrıca bu eklenti sayesinde, sitenize kayıt olup, saçma sapan yabancı içerikli konular açan botlarıda engellemiş olursunuz, kesinlikle kullanılmasını tavsiye ediyorum
Çok teşekkürler YaPRaQQ ..
tesekkürler kardeşim güzel bir eklenti güvenlik açısından Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11