MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: T.C Kimlik No Onay Eklentisi - [Premium]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
eklenti.png Eklenti ismi: MyBB T.C Kimlik No Onay Eklentisi
yapimci.png Eklenti Yapımcısı: Emre Karakaya
guvenlik.png Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli onay.png
versiyon.png Eklenti Versiyonu: 1.0
arac.png Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz onay.png
mybb.png Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB - 1.8.x
aciklama.png Eklenti Açıklaması: Bildiğiniz üzere çoğu forum üyeliklerin gerçek olup olmadığını (spam olup olmadığını) denetlemek amacıyla çeşitli tedbirlere başvururlar.Bunlardan biride Tc kimlik numarası onayıdır.Bu eklentiyi satın alarak kendi mybb forum sisteminize Tc kimlik onay eklentisini eklemiş bulunacaksınız.Sistem bakanlık ile eş zamanlı çalıştığı için Tc kimlik numaralarında sahtekarlık yapılması durumu da ortadan kalkmaktadır.

soru_sorun.png Tc Kimlik Onay Özellikleri:

  1. Eklenti Mybb ile %99 uyumlu halde çalışmaktadır.
    Eklenti doğrulama sayfasında ad , soyad, doğum yılı değişkenleri ile doğrulandığından Fake Tc kimlik numaralarını çalıştırmayacaktır.
    Sunucuya girilen Tc Kimlik numaraları şifrelenerek saklanmaktadır.Şifrelenen Tc kimlik numaralarını sadece Admin panelinde Süper adminler görebilmektedir.
    Eklentinin yanlışlıkla kaldırılabileceği göz önüne alınarak sunucuya girilen Tc kimlik numaralarını saklayacak bir sistem geliştirildi.
    Her temaya uyumlu bir şekilde geliştirildi.
    Onay sonrasında Kullanıcının onay grubunda olması Tc kimlik onaylı kullanıcıların izinlerin ayarlanmasında kolaylık sağlandı.
resim.gif Ekran Görüntüsü:

QM6pqg.png

X4aEAD.png

AJ9yaq.png

5VZGJd.png

nrXJz5.png




demo_link.png Canlı Demo Adresleri:

Kod:
www.mybbuzmani.com


bilgi.png Satın alma - Lisans & Kullanım Sözleşmesi:

Eklentiyi satın almadan önce lütfen, eklentinin satın alma, lisans, telif hakkı ve kullanım sözleşmesini dikkatli bir şekilde okuyup inceleyiniz. Satın aldıktan sonra ben görmedim, anlamadım, haberim yoktu vs. gibi mazeretler kesinlikle kabul edilmemektedir.


Kod:
http://mybbuzmani.com/ucretli-eklentiler/eklenti-lisans-kosullari.html



dikkat.png Eklentiyi satın almak için lütfen bu konuyu paylaşılan sitede özel mesaj ile iletişim bilgilerinizi yollayınız.Eklentiyi satın alan kişilerin eklenti kurulumunu ve belirli bir dönem güncellemelerini eklenti sahibi yapacaktır.



bilgi.png Satın Alma - Ödeme yolları


Eklenti fiyatı  60 TL-Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Ödeme yolları Ziraat Bankası , İş Bankası ve Enpara seçilmiştir
Hayırlı satışlar hocam,
Beklenen ''TC Kimlik Onay'' eklentiside sonunda geldi. MyBB kullanıcılarının gözü aydın. Artık bu eklenti sayesinde, sahtekar ve dolandırıcı üyelerden tamamen kurtulup, mybb forumlarınızda daha güvenli ticaret işleride yapabileceksiniz..
Merhaba

Eklenti 1.8 sürümü olarak güncellendi.