MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: nav. ve forum görüntüleme hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
ilk olrak merhaba arkaşlar forum sitemde son konular bölümü çizgileri aynı yerde deyil nasıl aynı yere sabitlerim ve üstündündeli kutuculta bişey yazmıyor oraya spn konular nasıl yazarım resim

42879671609936684550.png


Navigasyondaki haya ise konu ön eki ile ilgili işte resim

87092851007275236767.png

Konu Ön Ekindeki Kod

Kod:
<span style="color: #f9bb00;"><strong>Reklam:</strong></span>

site:
Kod:
http://gamersfrm.tk/
1. Sorun için şöyle birşey yapacağız.
Admin Paneli > Temalar ve Şablonlar > Şablonlar > Forum Bit Şablonlar > forumbit_depth2_forum 'ye girin. Oradaki şu kodları bulun:


Kod:
<td class="trow1" valign="top">
<td class="trow1" valign="top" align="left" style="white-space: nowrap">
<td class="trow1" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">
<td class="trow1" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">

Burada tablolara yüzde cinsinden width verin. Yani şu şekilde yapacaksınız.
Örneğin tablomuz şu:


Kod:
<td class="trow1" valign="top" align="left" style="white-space: nowrap">

Şöyle yapıyoruz:
Kod:
<td class="trow1" valign="top" align="left" style="white-space: nowrap" width="20%">

Bu 4 tabloyu zevkinize göre, toplamda %100'ü tamamlayacak şekilde boyutlandırın.
tmm ayarladım 1. sorunun yarısı tmm bide o gösterdiğim yere nasıl son konular yazabilirim + 2. sorun neyden kaynaklanıyor şimdiden teşekkürler
2. Resimdeki Sorun:

Admin Paneli > Temalar ve Şablonlar > ŞAblonlar > NavBit Şablonlar > nav_bit_active' e girin. O kodları burada paylaşın.


1. Resimdeki 2. Sorun:
Admin Paneli > Temalar ve Şablonlar > Şablonlar > Forum Bit Şablonlar > forumbit_depth1_cat içindeki kodları da burada paylaşır mısınız ? 1. resimdeki 2. sorunu çözelim.
Pro-V5 Kullanıyorum

nav_bit_active

Kod:
/

not:nav_bit_active hiç oynamadım / Bu yazıyor tek

forumbit_depth1_cat
Kod:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}" title="{$forum['name']}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />
Deneyin bakalım nasıl duracak forumbit_depth1_cat bu:
Kod:
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<thead>
<tr>
<td class="thead" colspan="5">
<div class="expcolimage"><img src="{$theme['imgdir']}/{$expcolimage}" id="cat_{$forum['fid']}_img" class="expander" alt="{$expaltext}" title="{$expaltext}" /></div>
<div><strong><a href="{$forum_url}" title="{$forum['name']}">{$forum['name']}</a></strong><br /><div class="smalltext">{$forum['description']}</div></div>
</td>
</tr>
</thead>
<tbody style="{$expdisplay}" id="cat_{$forum['fid']}_e">
<tr>
<td class="tcat" width="5%" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="50%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="10%"><span class="smalltext"><strong>Son Konular</strong></span></td>
<td class="tcat" width="10%" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="10%" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
</tr>
{$sub_forums}
</tbody>
</table>
<br />
nav_bit_active şablonunu şu şekilde değiştirin..

Kod:
<li><a href="{$navbit['url']}" title="{$navbit['name']}">{$navbit['name']}</a></li>

Bu sorun birkaç kişide var, sanırım nav hatalı kodlanmış serkan abiye bildirim atılmıştır..
Sayfalar: 1 2