MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Merge Veritabanı Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar vbulletin Sitemi mybbye Dönüştürmeye Çalışıyorum... Mybb Kurulumunu Yaptım Daha Sonra Merge yi De Kurdum... Ancak Aşağıdaki Resimde Bulunan Bölümü Doğru Doldurmama Rağmen

Hata Mesajı
Veritabanı ile ilgili sorun oluştu. Sorun listesi:

vBulletin 3 daki veritabanı '----' da bulunamadı. Lütfen, vBulletin 3 lütfen bu veritabanında olduğundan emin olunuz.
Lütfen, yukarıda listelenen sorunları düzelttikten sonra devam ediniz.

Diyor Ancak Benım Vbulletın Oraya Kurulu Acaba Mybbyide vbulletinle Aynı Veritabanına Kurduğum İçin mi vbulletini Bulamıyor Bu Hatayı Nasıl Giderebilirim...

46276005609601961665.png
Hocam mybb ile vbulletin sistemlerini nasıl aynı veritabanına kurdunuz siz ?
Hocam Vala Bende Bılmıyorum Anlatımlara Baktım Ancak Aynı mı Farklı mı Bulamadıgım Icın Aynı Verıtabanına Kurdum Yanlış Oldu Galıba...
Bu Hatayı Nasıl Duzeltebılırız?
Hocam resimli anlatım konusuna baktınız mı ?

(16.04.2012, Saat: 02:10)S.G Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam resimli anlatım konusuna baktınız mı ?

Oradan Yapıyorum Hocam Zaten de İşte Bır Bu Verıtabanında Hata Yaptım Yoksa Her Şey Normaldi... Bu Hatayı Nasıl Duzeltebılırım?
Yeni Veritabanı Açtım Çevirmeyi Yaptım Ancak Forum İzinleri ve Eklentilerde Hata Verdi Ayrıca Dil Hatası da Verdi Bende Pes Etmek Zorunda Kaldım... ÜzgünMahcup-Yüzü Kızarmak Nasip Başka Bir Zamana.... Mecburen vbulletinle Devam...
Değerli üyemiz,

Merge ile toplam 3 adet forum çevirisi yaptım hiç hata almadım. Size aşağıdaki önericeğim şeyleri uygulayın lütfen;

1. loginconvert.php dosyasını MyBB forumunuzun FTP/inc klasöründe olduğundan emin olunuz.
  2. Eğer, loginconvert.php gerekli yerde bulunuyorsa lütfen MyBB AdminKP'nize giriş yaparak Plugin'i aktif ediniz. (Merge başlamadan önce.)
  3. MyBB ile vBulletin Forum sistemlerinin ayrı veritabanlarında ve kurulu olduğundan emin olunuz.
  4. Mergede bulunan Tablo ön eki: alanını kaldırmayınız/silmeyiniz.

Daha fazla destek için lütfen Özel Mesaj ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla,
Sapan.
Özel Mesaj Atılmıştır Hocam..
Sayfalar: 1 2