ben googleye site haritası eklemedim google seo kurulu eklememe gerek varmı??
bide önceden site doğrulama işlemleri yapıyodum blogcu iken mybb de doğrulamam gereklimi.... hani şu google bizemeta tag falan veriyodu yada aslında önceden dle kullanırken doğrulama yapmıştım mybbde gerek duymadım yapmalımıyım
Google seo da kurarsanız fena olmaz diyebilirim az da olsa bilgime dayanarak
Eklerseniz sizin için faydalı olur , bir zararı yok.
site haritası ekle siteyi doğrula diyosunuz anladım nası eklicem site haritasını. ayrıca site haritası nerde benim
.. siteyi doğruladım bu arada
(09.03.2012, Saat: 14:16)gkhank1984 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]site haritası ekle siteyi doğrula diyosunuz anladım nası eklicem site haritasını. ayrıca site haritası nerde benim.. siteyi doğruladım bu arada
Ftp'de ana dizininizde sitemap-index.xml diye bir dosya var mı yok mu diye bakın yoksa eğer bir tane sitemap-index.xml dosyası oluşturup ana dizine atın ve aşağıdaki adımları uygulayın.
Webmaster tools'a girin.Oradan sitenizi seçin.Kontrol panelinde
Site Haritaları diye bir yer görüceksiniz onun hemen altında Bir Site Haritası gönderin var ona tıklayınız.Daha sonra sağ üst köşede
Site Haritası Ekleme/Test Etme sekmesine tıklayıp boşluğa sitemap-index.xml yazıp site haritasını gönderine tıklayın.Böylelikle sitemap gönderilmiş oluyor.Google tarafından hemen onaylanamyabilir , en fazla 1-2 gün beklersiniz.
gönderdim hocam durum bu
sitemap-index-xml,ye tıklayınca bunlar çıkıyo sorun varmı
Tamam hocam normal bu , hemen onaylanmıyor.En fazla 1-2 gün içinde onaylanıyor.