MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Giriş paneli değişti.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba İyi geceler.

Ben 1.6.4 pro paket kullanırken son güncellemeyle son pro pakete geçiş yaptım ancak şimdi fark ettim ki kayıt ol yazısı vardıya eski versiyonda bunda da vardı ama ne yaptıysam kaybolmuş nasıl düzelte bilirim acaba.

DAHA ÖNCE BÖYLEYDİ

69871728360411573411.jpg

ŞİMDİ BÖYLE OLDU

78051917192292255888.jpg


Tekrar Eski Haline Nasıl Getirebilirim ?
Hocam şu konuya bakarak çözüme ulaşabilirsiniz. Hangi şablonda düzenleme yaptığınız anlamanız için anlatımdaki kodlara bakaınız..



(29.02.2012, Saat: 02:12)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam şu konuya bakarak çözüme ulaşabilirsiniz. Hangi şablonda düzenleme yaptığınız anlamanız için anlatımdaki kodlara bakaınız..


Serkan Bey Öğle vakitlerinde siteye üye olunamıyordu şifreler uyuşmuyor diye hata veriyordu. bende burdan araştırdım header_welcomeblock_guest olsa gerek yenisini atın eskisini silin diyordu onun için member.php yi pro v4 tekini atıp şablonuda orjinale çevirdim. ondna sonra oldu sanırım. Yedektede yok Üzgün
Temayı yeniden yüklemeyi denediniz mi hocam ? ya da farklı bir isimde temanın xml dosyasını yükleyin. ve ondan header_welcomeblock_guest şablonu alın..
(29.02.2012, Saat: 02:23)xpserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Temayı yeniden yüklemeyi denediniz mi hocam ? ya da farklı bir isimde temanın xml dosyasını yükleyin. ve ondan header_welcomeblock_guest şablonu alın..

Teşekkürler Serkan Bey Sayende sorunum çözüldü. +rep Gülümseme
Rica ederim hocam, sorun çözüldüğüne göre...

Konu Kilit + Arşiv


Not: Eğer giriş sorunu varsa, forumda çözüme ulaşmış konulardan yararlanabilirsiniz..