MyBB Destek Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: CareerPlanner.com'un adsense gelirinin %165 artmasının sırrı açıklandı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web sayfalarına yeni reklam boyutları entegre etmek, CareerPlanner.com'un gelirinin %165 artmasına nasıl yardımcı oldu?

AdSense'ten daha fazla yararlanmak için:

AdSense ekibinin tavsiyelerine uyan Michael, performansı yükseltmek amacıyla AdSense reklam birimlerini güncellemeye karar verir. Michael, her sayfanın sağ tarafında aşağıya doğru alt alta sıralanmış üç adet 120x600 dikey reklam yerine, soldaki sütunda bir tane 160x600 geniş dikey, orta kısımda bir tane 300x250 orta boy dikdörtgen (ekranın alt kısmında görüntülediği içeriğe entegre edilmiş olarak) ve sağdaki sütunda bir tane 160x600 geniş dikey reklam yayınlamaya başlar. Michael, reklam birimlerinin renk düzenini de, web sayfalarının renk düzenine uyacak şekilde değiştirir. Michael bu değişiklikleri başlangıçta sayfalarının %75'inde yapar. Bir ay içinde, İçerik için AdSense geliri %80 artar.

CareerPlanner.com'un ilk ayda kaydettiği gelir artışı, Michael'ı, aynı değişiklikleri web sitesinin daha fazla sayfasına uygulamak üzere vakit ayırmaya teşvik eder. Günümüzde ise, Michael, sayfalarının %99'unu optimize etmiş ve İçerik için AdSense gelirini %165 oranında artırmış durumdadır.

67243279013608997469.png
Önceki / Sonraki Hali

Ayrıntılı bilgi için:

Kod:
http://adsense-tr.blogspot.com/2011/05/web-sayfalarna-yeni-reklam-boyutlar.html
içeriğe nasıl entegre ediyoruz hocam mesela sadece konunun içine tam yazıların ortasına reklam eklemek istiyoruz ne yapmamız lazım?
(19.01.2012, Saat: 11:57)vforvendetta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]içeriğe nasıl entegre ediyoruz hocam mesela sadece konunun içine tam yazıların ortasına reklam eklemek istiyoruz ne yapmamız lazım?

Yazıların ortasına eklemek mybb'de mümkün değil hocam, çevresine ekleyebilirsiniz sadece..

Mykod olarak birkaç denemeler yaptık fakat reklam kodları çalışmadı, yoksa çoktan paylaşımı yapılırdı.. Adsense reklamları hariç belki diğer reklam kodları mykod ile eklenebilir, adsense kodlarını denedik çalışmıyor..
Mantıklı...Bir bölgeye odaklanmak yerine çeşitli bölgelere dağıtmak ziyaretçinin de dikkatini çekecektir.

Anasayfaya sol blok eklemeyi bilsem ben de deneyeceğim ama bilmiyorum işte kader utansın... Hmmm